Haluatko tietää mitä tekisin jos minun pitäisi rakentaa kokonaan uusi bisnes nollasta?

Klikkaa nappia, ja katso maksuton luento jossa käyn läpi mitä täsmälleen ottaen tekisin jos minun pitäisi rakentaa kokonaan uusi bisnes nollasta, ja saavuttaa nopeasti 100,000 EUR per kk liikevaihto.

Oman verkkoliiketoiminnan rakentaminen muutti elämääni radikaalisti parempaan suuntaan...

Vuonna 2010 olin totaalisen kyllästynyt palkkatyöhön isossa korporaatiossa missä minun tuli olla joka arkipäivä klo 9-17:30. Kaipasin vapautta valita. Vapautta valita mitä teen, kenen kanssa teen, kuinka paljon, koska, missä, jne. Mittani tuli täyteen, joten otin lopputilin, enkä ole katunut päätöstäni koskaan. Päinvastoin...

Vuosien aikana olen myynyt sekä fyysisiä, informaatio-, että palvelutuotteita miljoonien eurojen arvosta. Olen pärjännyt hyvin, ja olen löytänyt elämääni aivan uudenlaisen vapauden, onnellisuuden ja vuodesta toiseen jatkuvan inspiraation.

Vuonna 2010 pidin ensimmäisen koulutuksen asiakkailleni. Vastaanotto oli aivan loistava, ja osallistujat tykkäsivät kovasti sekä minun teknisestä osaamisesta että opetustaidoista. Tästä innostuneena aloin rakentaa erilaisia koulutus- ja valmennusohjelmia.

Tänä päivänä valmennan satoja yrittäjiä ja yrittäjiksi ryhtyviä joka vuosi. Yhteenlaskettuna minulla on ollut vuosien aikana tuhansia asiakkaita, ja saamani palaute on ollut erittäin positiivista, mikä on johtanut siihen että olen kovasti tykännyt valmentaa asiakkaitani kaikki nämä vuodet.

Olen vuosien aikana auttanut tuhansia ihmisiä modernin verkkoliiketoiminnan strtegioilla ja taktiikoilla. Se on nopeasti opittava ja toteutettava konsepti jonka avulla voit käynnistää uutta liiketoimintaa tai kasvattaa nykyistä nopeasti.

Haluatko oppia lisää? Klikkaa alla olevaa nappia, ja aloita tänään.

Aivan uusi kirja Markolta

Nollasta vapauteen

Suunnitelmasi kokonaan uuteen elämään

Haaveiletko siitä että voit jonain päivänä sanoa hyvästit palkkatyölle, rakentaa jotain omaa mikä inspiroi, innostaa ja motivoi päivästä toiseen?

On aika lopettaa haaveilu, ja ryhtyä tositoimiin. Alkuvuodesta 2024 voit ladata kirjani missä näytän sinulle mitä sinun täsmälleen ottaen tulee tehdä jotta haaveesi muuttuu todeksi nopeasti.

Sinä haluat sitä mitä minä kauan sitten...

On aika ottaa ensimmäinen askel

Oma bisnes ei ratkaise kaikkia elämän ongelmia, mutta mahdollisuus tehdä töitä missä vain milloin vain täysin omien ehtojen mukaisesti on tavoittelemisen arvoinen asia.

Mahdollisuus ansaita merkittävästi enemmän tekemällä vähemmän työtunteja on täysin mahdollista myös sinulle.

Mahdollisuus saavuttaa "vapaus valita" elämässä on täysin mahdollista myös sinulle. Se vaatii uusien asioiden oppimista ja voimakasta panostusta, mutta kun se kaikki on rakennettu, ja se kaikki tuottaa tulosta päivästä toiseen, on olo tyytyväinen ja kiitollinen.


"Markolla on aivan poikkeuksellinen tietopääoma Facebook-markkinoinnista ja verkkokaupasta, jonka tiedon hyödyntämisen myötä saavutin myös itse yli 100.000€ kuukausimyynnit omassa verkkokaupassani alle 60 päivässä."

Aappo Tarpeenniemi / Verkkokauppias

Minä olen Marko

Korporaatiourn jälkeen halusin luoda omaa yritystoimintaa mikä mahdollistaa "vapauden valita". Tänä päivänä voin tehdä töitä missä vain milloin vain, ja se antaa minulle vapauden elää elämää omilla ehdoillani. Se on tavoittelemisen arvoista.

Haluatko samaan suuntaan? Minä autan sinua. Klikkaa alla olevia linkkejä niin ollaan yhteyksissä.

© 2024 Marko Pyhäjärvi Coaching & Consulting. Kaikki oikeudet pidätetään.