Tämä on lyhyt mutta tärkeä sivu, joten lue huolella!

Oletko avaamassa uutta verkkokauppaa, mutta sinulla on vaikeuksia saada myyntejä?

Oletko kenties lanseeraamassa asiantuntijuuteesi perustuvaa palvelutuotetta, mutta markkinointisi ei tavoita tarpeeksi potentiaalisia asiakkaita?

Vai haluaisitko kasvattaa jo käynnissä olevan liiketoimintasi myyntiä laajentamalla markkinointia sosiaaliseen mediaan, mutta et tiedä mitä sinun pitäisi käytännössä tehdä?

Ei hätää. Minä autan sinua.

Lähes 10 vuoden Internet-markkinoinnin kokemuksella autan sinua henkilökohtaisesti jotta pääset alkuun. Kutsun tätä ”sparraukseksi”.

Sparraus on meidän kahdenvälinen tilaisuus jossa keskitytään 100%:sti sinun liiketoimintaan, bisnesideaan, tuotteeseen, markkinointiin, ja varsinkin markkinoinnin haasteisiin.

Sparraus on selkeästi valmennuksistani eniten kysytty ja pyydetty.

Miksi sparraus on todella tehokas valmennuksen muoto, ja miksi niin monet sitä pyytävät?

Koska sparraus

  • Auttaa sinua näkemään markkinointisi nykytilan, ja varsinkin ne tekijät jotka hidastavat kasvuasi
  • Auttaa sinua näkemään mitä sinun tulisi tehdä toisin jotta myyntisi lähtisi kasvuun
  • Antaa sinulle selkeän suunnitelman jonka avulla voit lähteä etenemään

Miten sparraus toimii?

Ennen sparrausta minä lähetän sinulle muutaman kysymyksen joihin pyydän sinua vastaamaan. Saatuani vastaukset minä valmistelen sparrauksen jotta se antaa sijoittamallesi rahalle mahdollisimman paljon vastinetta.

Itse sparraus pidetään kasvotusten jos olet pääkaupunkiseudulla. Muussa tapauksessa pidämme sen Skypessä tai Google Hangoutissa niin että sinä näet minun tietokoneeni työpöydän verkon yli.

Sparrauksen aikana me käymme yhdessä läpi sinun liiketoimintasi nykytilan, tavoitteet ja kasvua hidastavat tekijät. Minä näytän sinulle esimerkkejä siitä miten eri liiketoimet ovat onnistuneet kasvattamaan myyntiään, eli mitä he ovat tehneet. Lopuksi minä käyn läpi strategian ja suunnitelman jonka olen luonut sinun liiketoimintaa varten.

Sparrauksen perimmäinen tarkoitus on auttaa sinua näkemään mitkä ovat myyntisi kasvua hidastavat tekijät, ja mitä sinun tulisi tehdä toisin, sekä antaa sinulle selkeä ”step-by-step”-suunnitelma jatkoa varten.

Sparrauksen hinta on 450 €. Sparraus kestää korkeintaan 3 tuntia. Sparrauksen jälkeen lähetän sinulle laskun jossa on 14 päivän maksuaika.

Sparraus on tarkoitettu vain yhdelle osallistujalle. Ylimääräiset osallistujat ovat tervetulleita, mutta jokaisesta ylimääräisestä osallistujasta laskutan 100 €.

Varataksesi ajan sparraukseen, täytä alla oleva kaavake, ja klikkaa lopuksi nappia. Minulle on ilo ja kunnia auttaa sinua kasvattamaan myyntiäsi oman lähes 10 vuoden Internet-markkinoinnin kokemuksella!Hyväksyn sparrauksen ajanvarauksen ehdot: Hinta 450 €. Laskutus 14 päivän maksuajalla sparrauksen jälkeen.

>

Menestyjäksi opitaan - ei synnytä!
Lataa ILMAINEN raportti 12 gurusta (esim. Tony Robbins), ja opi se yksi kaikkia menestyjiä yhdistävä tekijä (jolla on loputtoman suuri vaikutus tulevaisuuteesi).

x