Maanantai 11.4. on tärkeä päivä

Hei,

ensi maanantaina 11.4. käynnistyy todella suosittu Myynti Kasvuun verkkokurssi. Ehdit vielä mukaan, joten klikkaa tästä ja varaa paikkasi –> http://myyntikasvuun.com/

Myynti Kasvuun on Facebook-markkinoinnin verkkokurssi jossa opit tekemään tulosta tuottavaa Facebook-mainontaa. Verkkokurssi pohjautuu lähes 10 vuoden kokemukseeni mainonnan tekemisestä omien ja konsultointiasiakkaiden tuotteiden myynnissä.

Olen vuosien aikana paljon yrittäjiä ja mainostajia jotka eivät oikein millään pääse ”vauhtiin”. Tähän on yleensä monia syitä, mutta tyypillisin ongelma on että mainostajalla ei ole riittävää osaamista ja rohkeutta.

Myynti Kasvuun verkkokurssin tavoitteena on antaa sinulle kaikki ne tiedot ja taidot jolla pääset tekemään Facebook-mainontaa täysin samalla tavalla miten kokeneet ammattilaisetkin tekevät. Osaamisen karttuessa myös rohkeutesi mainonnan tekemiseen kasvaa, eli uskallat ottaa merkittäviä askeleita eteenpäin.

Haluan korostaa että myynnin kasvu, oli sitten kyse verkkokaupasta, informaatiotuotteesta, tai jostain muusta verkossa myytävästä tuotteesta, RAKENNETAAN tietoisesti.

Myynti kasvaa VÄISTÄMÄTTÄ kun systemaattista prosessia TOISTETAAN päivästä toiseen, kuukaudesta toiseen, vuodesta toiseen.

Myynti Kasvuun verkkokurssilla opetan sinulle juuri sen mainonnan mallin ja prosessin joka minun omalla ja asiakkaideni kohdalla on tuottanut loistavia tuloksia.

Miksi Facebook-mainonta on sitten niin tärkeää myyntisi kasvun kannalta?

Koska fakta on että ilman kävijöitä myyntisivullasi et koskaan tee myyntiä.

Facebook-mainonta tuo ASIAKKAITA myyntisivullesi, oli sitten kyse verkkokaupasta, palvelutuotteesta, digitaalisesta tuotteesta tai jostain muusta verkossa markkinoitavata tuotteesta.

Myynti Kasvuun verkkokurssi antaa sinulle kaikki ne tiedot ja taidot jotka tarvitset ohjataksesi aiempaa huomattavasti enemmän uusia asiakkaita myyntisivullesi.

Myynti Kasvuun on 4 viikkoa kestävä verkkokurssi. Kaikki materiaali on käytettävissäsi tasan vuoden ajan. Jos juuri nyt et ehdi paneutua kunnolla, voit palata valmennusmateriaaliin koska tahansa vuoden ajan, ja niin monta kertaa kuin itse haluat.

Verkkokurssilla EI tarvitse olla läsnä verkossa tiettyyn aikaan, vaan voit katsoa opetusvideoita juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Tervetuloa oppimaan kuinka myyntiä kasvatetaan. Klikkaa tästä, ja varaa paikkasi verkkokurssille. Ehdit vielä hyvin mukaan! –> http://myyntikasvuun.com/

Terveisin,
Marko Pyhäjärvi

Kommentit

kommenttia

About the Author

Marko Pyhäjärvi on Internet-markkinoinnin asiantuntija, konsultti ja valmentaja. Markon vahvuus on Facebook-mainonnassa ja sähköpostimarkkinoinnissa joita hän on tehnyt vuodesta 2007. Markon lähestymistapa mainontaan on analyyttinen ja ROI-hakuinen, sillä vain tuloksella on merkitystä. Marko opettaa strategiaansa suositussa Kickass-seminaarissa.

>

Menestyjäksi opitaan - ei synnytä!
Lataa ILMAINEN raportti 12 gurusta (esim. Tony Robbins), ja opi se yksi kaikkia menestyjiä yhdistävä tekijä (jolla on loputtoman suuri vaikutus tulevaisuuteesi).

x