Verkkokauppaliiketoiminnan maksuton koulutus

Verkkokauppamyynnin maksuton koulutus

Kuinka käynnistetään oma verkkokauppa täysin nollasta ilman aiempaa kokemusta ja isoa pääomaa, ja kuinka menestytään kuten monet muut suomalaiset kauppiaat?
Tässä koulutuksessa opit mm…

  • Kotimaiset CASE-esimerkit: Kuinka muut aloittivat nollasta, ja menestyvät nyt valtavan hienosti
  • Kuinka teet töitä missä vain milloin vain, ja ansaitset merkittävästi enemmän kuin nyt
  • Kuinka aloitat nopeasti ilman aiempaa kokeusta ja suurta  alkupääomaa
  • Kuinka myyt saman tien tuhansia laadukkaita tuotteita ilman että sijoitat niihin euroakaan omaa rahaa
  • Kuinka löydät asiakkaita ja kasvatat myyntiäsi nopeasti keinoilla mitä vain harvat osaavat hyvin käyttää
  • Kuinka teet ”ison tilipäivän” myymällä koko liiketoimesi vuosien kuluttua


Koulutukseen mahtuu vain 200 osallistujaa. Varaa oma paikkasi pian.

Onneksi olkoon, paikka sinulle on varattu! Katso seuraavaksi sähköpostiisi. Lähetimme sinulle juuri äsken ohjeet osallistumiseen.

”Markolla on aivan poikkeuksellinen tietopääoma Facebook-markkinoinnista ja verkkokaupasta, jonka tiedon hyödyntämisen myötä saavutin myös itse yli 100.000€ kuukausimyynnit omassa verkkokaupassani alle 60 päivässä.”

Aappo TarpeenniemiAappo TarpeenniemiVerkkokauppias


”Täytyy sanoa, että jos mietit verkkokauppiaaksi ryhtymistä, niin älä tee ilman opiskelua. Varmasti on muitakin hyviä vaihtoehtoja, mutta itse voin suositella Markon kurssia. Kurssin videoita on kelattu eessuntaas moneen kertaan. Sieltä löytyy kaikki tarvittava tieto, loput on kiinni omasta tekemisestä. ”

Pasi JärviPasi JärviParkettimies


Varaa oma paikkasi maksuttomaan koulutukseen

Onneksi olkoon, paikka sinulle on varattu! Katso seuraavaksi sähköpostiisi. Lähetimme sinulle juuri äsken ohjeet osallistumiseen.
Copyright 2023 Marko Pyhäjärvi Coaching & Consulting. Kaikki oikeudet pidätetään.

Käyttöehdot   |   Tietosuoja- ja rekisteriseloste

Tämä sivusto ei ole osa YouTube-, Google- tai Facebook-sivustoa; Google Inc tai Facebook Inc. Lisäksi YouTube, Google tai Facebook EIVÄT tue tätä sivustoa millään tavalla. FACEBOOK on FACEBOOK, Inc:n tavaramerkki. YOUTUBE on GOOGLE Inc:n tavaramerkki.

VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tässä koulutuksessa käsitellyt myyntiluvut ja tulokset ovat henkilökohtaisia ​​tuloksiamme, muiden yritysten ja CASE-esimerkkien tuloksia, ja joissain tapauksissa aikaisempien tai olemassa olevien asiakkaiden myyntilukuja ja tuloksia. Ymmärrä, että nämä tulokset eivät ole tyypillisiä. Käytämme näitä viitteitä vain esimerkkitarkoituksiin. Tuloksesi vaihtelevat ja riippuvat monista tekijöistä, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, taustasi, kokemuksesi ja työmoraalisi. Kaikkeen liiketoimintaan liittyy riskejä sekä massiivisia ja johdonmukaisia ​​ponnisteluja ja toimia. Jos et halua hyväksyä sitä, ÄLÄ OSALLISTU TÄHÄN KOULUTUKSEEN. Sinun tulee tietää, että kaikki yrityksemme tuotteet ja palvelut ovat vain koulutus- ja tiedotustarkoituksiin. Mikään tällä sivulla, verkkosivustoillamme tai sisällössämme tai opetussuunnitelmassamme ei ole lupaus tai tae tuloksista tai tulevista tuloista, emmekä tarjoa juridisia, verotuksellisia tai muita ammatillisia neuvoja.