Tietoa meistä

Ketä olemme ja mitä teemme?

Marko Pyhäjärvi Coaching & Consulting

Marko Pyhäjärvi on Suomen kokenein ja tunnetuin verkkoliiketoiminnan konsultti ja valmentaja. Marko yhdessä tiiminsä kanssa auttaa asiakkaitaan rakentamaan ja kasvattamaan liiketoimintaa verkossa.


Me teemme sitä mistä ”saarnaamme”
Markon tiimi auttaa asiakkaita käynnistämään ja kasvattamaan omaa liiketoimintaa verkossa. Markolla ja tiimillä on yli 10 vuoden kokemus verkkokauppamyynnin, Kauko-Idän hankinnan ja palveluliiketoiminnan harjoittamisesta.

Valmennusta ja konsultointia
Markon tiimi auttaa sinua kahdella tavalla – valmentamalla ja konsultoimalla. Voit aloittaa omatoimisesti valmennuksen avulla, mutta jos tarvitset konkreettista apua konsultoinnin muodossa, on Markon tiimi valmis tekemään liiketoimintaan kuuluvia asioita puolestasi.

Markon tiimi.

Kokeneita ammattilaisia.

Roberto

Graafinen suunnittelija

Roberto on pitkän linjan graafinen suunnittelija joka tuottaa korkealaatuisia tuotoksia aina logoista tuotepakkauksiin, esitteisiin ja mainosmateriaaliin.

Karen

Hankinta-agentti

Karen tekee hankintaa Kiinasta kiinalaisten omilla hankintahinnoilla. Karen puhuu sujuvasti Kiinaa, Englantia ja Espanjaa, ja siten neuvottelee suoraan kiinalaisten tehtaiden kanssa.

Mihaela

Asiakaspalveluvastaava

Mihaela vastaa asiakaspalvelutiimin toiminnasta ja tehokkuudesta. Mihaela on nopea ja täsmällinen, sekä erityisen vastuuntuntoinen.

Tänään on hyvä päivä käynnistää sinun bisnes!

Klikkaa nappia, ja ota yhteyttä. Aloitetaan sinun liiketoimesi rakentaminen saman tien!