Tiesitkö että media syöttää meille erheellistä kuvaa menestyvistä ihmisistä? 
MENESTYJÄKSI OPITAAN - EI SYNNYTÄ!  Miten sinustakin voi tulla maailmanluokan tekijä rakastamassasi aiheessa (ja voit samalla ansaita huomattavasti enemmän)?
Lataa ILMAINEN raportti 12 gurusta (esim. Tony Robbins), ja opi se yksi kaikkia menestyjiä yhdistävä tekijä, jolla on loputtoman suuri vaikutus tulevaisuuteesi.
Oletko tietoinen että media syöttää meille erheellistä kuvaa menestyvistä ihmisistä? 

On helpompi myydä lehtiä sankaritarinoilla siitä, kuinka isosti onnistuneet ihmiset ovat ikäänkuin syntyneet tähän menestyksen tielle.

Ja tämä on väärin! Tänä päivänä menestyjäksi OPITAAN, ei synnytä - sinustakin voi tulla aivan törkeän hyvä!

Historiassa menestyksen on pitkälti määritellyt se, minkälaiseen sukuun, yhteiskuntaluokkaan tai maahan olet sattunut syntymään.

Nykyään elämme internetin aikakaudella, jossa kaikki tieto, verkostot ja mahdollisuudet ovat KENEN TAHANSA ULOTTUVILLA, ja vieläpä ilmaiseksi.

Näin ollen, kenellä tahansa on mahdollisuus onnistua isosti elämässään, kunhan vain tietää mistä lähteä liikkeelle ja millaista polkua pitäisi kulkea.

Tämä tie aloitetaan opiskelemalla ne sama asiat, jotka kaikki menestyjät ovat ymmärtäneet (oppia) uransa alkuvaiheessa.

Raportissa löydät esittelyn sekä linkkejä maailman parhaiden yritysvalmentajien blogeihin ja Youtube-kanaviin tms. joita seuraamalla opit heidän salaisuutensa menestykseen (ja voit välittömästi ottaa nämä tekniikat itse käyttöön).
Lataa ILMAINEN raportti 12 gurusta (esim. Tony Robbins), ja opi se yksi kaikkia menestyjiä yhdistävä tekijä, jolla on loputtoman suuri vaikutus tulevaisuuteesi.

Raportissa löydät esittelyn sekä linkkejä huippunimien blogeihin ja Youtube-kanaviin, ja joita seuraamalla opit heidän salaisuutensa menestykseen (ja voit välittömästi ottaa nämä tekniikat itse käyttöön).

Terveisin, Marko Pyhäjärvi

Digitaalisen myynnin asiantuntija ja valmentaja

"Terve, ja mahtavaa että olet kiinnostunut raportistani. Olen yksi suomen kokeneimmista verkkoliiketoiminnan ammattilaisista, ja haluan avata silmiäsi  erilaisten mahdollisuuksien suhteen. Mikään ei kuitenkaan tule helpolla (edes verkossa), ja siksi haluan antaa sinulle hyviä ideoita joista kannattaa lähteä liikkeelle."
Tehtyäni 10 vuoden ajan digitaalista myyntiä:
  •  Verkkoliiketoimintaa käsitteleviä oppaitani on ladattu yli 50 tuhatta kertaa.
  • Olen tehnyt Facebook-mainontaa yli 1,5 miljoonan euron edestä (kyllä siinä jotain oppii).
  • Live- sekä verkkokoulutuksieni kautta olen valmentanut yli 2000 suomalaista kohti tuottavampia verkkoliiketoimia.
Olen työskennellyt mm. seuraavien yritysten kanssa:
Copyright 2017 - Marko Pyhäjärvi