Tiesitkö, että SINÄ olet 100%:sti vastuussa omasta elämästäsi ja omasta onnellisuudestasi

Terve,

Amerikkalaisen Social Security Associationin tutkimuksen mukaan 100:sta ihmisestä 40 vuoden aikana
 • Yhdestä tulee rikas
 • Neljästä tulee taloudellisesti hyvin pärjääviä
 • Viisi jatkaa työntekoa elämänsä loppuun saakka vain pärjätäkseen
 • 36 kuolee
 • 54 tulee olemaan riippuvaisia sukulaisten ja läheisten avusta
Vain 5% amerikkalaisista pärjää omillaan. Suomen vastaavat luvut tuskin ovat kovin paljon parempia.​

Tämä on ihan oikeasti huolestuttavaa. Onko täysin omillaan toimeen tuleminen näin vaikeaa? Onko todellakin näin vaikeaa tehdä itselleen omaisuutta sen verran että ei tarvitse olla yhteiskunnasta tai sukulaisista riippuvainen?

Vaikea kysymys, johon minulla ei ole vastausta.

Kävelin tänään Lontoon Chelsean ja South Kensingtonin alueilla, jossa Ferrareita, Lamborghineja ja muita satojen tuhansien eurojen arvoisia autoja on pysäköity kadun varteen kuin mitä tahansa ”kauppakasseja”.
Lontoo on huikea kaupunki jossa parin sadan metrin matkalla voi nähdä massiivista rikkautta ja kiduttavaa köyhyyttä. Sähkönsinisen Lamborghinin huristellessa ohi kadunkulmassa koiransa kanssa istuva koditon kysyy olisiko minulla antaa muutama kolikko kun talven lähestyessä elämä kadulla on vaikeaa.

Toki minulla on. Haluaisin auttaa näitä kavereita enemmänkin, mutta tehtävä olisi toivoton ja loputon, sillä heitä on tuhansia ja tuhansia.

​​​​​​​​​​​​Kaikilla meillä meillä ei ole yhtä hyvät lähtökohdat elämälle. Kadunmiehen ja arabimiljardöörin pojan välillä on melkoinen kuilu. Aivan kuin molemmat tulivat aivan eri planeetoilta. Silti molempien elämä on yhtä tärkeä, eikä kumpikaan heistä ole ihmisenä toistaan parempi.

Omat lähtökohtani ovat olleet suomalaisittain varsin tavanomaiset – pienituloisen maatilayrittäjäperheen nuorin poika​​ joka pienestä asti kaipasi ”jotain enemmän”.

Kauan sitten tajusin, että oli lähtökohtani mikä tahansa, olen itse 100%:sti vastuussa omasta elämästäni.

Olen itse 100%:sti vastuussa siitä onko elämäni onnellista vai ikävää, olenko rikas vai köyhä, olenko tyytyväinen vai tyytymätön.

Vain MINÄ itse voin tehdä elämälleni jotain. Kenenkään muun vastuulla ei ole muuttaa minun elämääni haluamaani suuntaan.

Jos haluan rikkautta, minun täytyy tehdä ITSE töitä sen eteen.

Jos haluan rakkautta, minun täytyy tehdä ITSE töitä sen eteen.

Jos haluan onnellisuutta, minun täytyy tehdä ITSE töitä sen eteen.

Vain minä itse voin muuttaa omaa elämääni, ei kukaan muu. Olen 100%:sti vastuussa omasta elämästäni ja onnellisuudestani.

Jos en ole tyytyväinen johonkin asiaan elämässäni, on minun omalla vastuullani tehdä muuttaa elämääni.

Tämä on tärkeää ymmärtää. Koen usein että ihmiset eivät ymmärrä tätä, vaan valittavat ja surkuttelevat, ja odottavat että ”joku muu” tulee ja tekee muutoksen.

Miksi kerron tätä sinulle?

En toki sen vuoksi että jollain tavalla haluaisin ”saarnata” sinulle, vaan sen vuoksi että haluan rohkaista, inspiroida ja kannustaa sinua itseä tekemään juuri niitä muutoksia jotka johtavat oman elämäsi positiivisiin muutoksiin.

Jos haluat rikkautta, täytyy sinun ottaa 100%:nen vastuu elämästäsi, ja tehdä töitä tavoitteesi eteen.

Jos haluat rakkautta, täytyy sinun ottaa 100%:nen vastuu elämästäsi, ja tehdä töitä tavoitteesi eteen. ​

Jos haluat onnellisuutta, täytyy sinun ottaa 100%:nen vastuu elämästäsi, ja tehdä töitä tavoitteesi eteen. ​​

Mikä tekisi sinusta onnellisen?

Raha?

Vapaus?

Perhe?

Oma bisnes?

Mikä ikinä se onkaan, koen että on mielettömän tärkeää asettaa kyseinen tavoite kaikista korkeimmalle paikalle, ja sen jlkeen tehdä lujasti töitä tavoitteen saavuttamiseksi.

Mitä minä haluan elämältäni?

 1. Vapautta tehdä mitä haluan, missä haluan ja kenen kanssa haluan
 2. Taloudellista riippumattomuutta joka mahdollistaa riippumattomuuden yhteiskunnan ja sukulaisten a​​​​​​​​​​​​​​​​avusta
 3. Rakkautta ja onnellisuutta itselle, vaimolle ja lapsille
 4. Terveyttä, hyvinvointia ja pitkää ikää itselle, vaimolle ja lapsille

Siinäpä se kaikki aika lailla ovat.

En kaipaa kultaista Lamborghinia.

Heh.. Ei siksi etteikö se olisi ”kiva lelu”, mutta totta puhuen minua jotenkin nolottaisi ajaa sillä 🙂

Kaikki materialistinen on extraa edellisen listan päällä. Jos minulla joskus on 10 miljoonan punnan asunto Lontoon Chelseassa, niin se on kiva juttu, mutta ei mikään ”must have” minulle. Edellä luettelemani lista on ”must have”, ja sen eteen teen joka päivä lujasti töitä.

​​​​​​​​​​​​​​Mitä sinä haluat elämältäsi?

Mieti edellistä kysymystä, ja kirjaa vastauksesi paperille. ​​Tämä on oikeasti tärkeä kysymys. Suurin osa ihmisistä ei koskaan sitä ajatuksella mieti, ja sen vuoksi he kulkevat läpi elämänsä ”tuulen vietävänä”.

Jos sinulla ei ole vielä ihan tarkkaa kuvaa siitä mitä voisit elämässäsi tehdä, on minulla sinulle yksi hyvä ajatus.

​​​​Lähde rakentamaan ikiomaa liiketoimintaa verkossa. Se voi mahdollistaa sinulle

 1. Vapauden tehdä töitä missä, koska ja kenen kanssa haluat ”ilman pomoa”
 2. Palkkatyötä huomattavasti suuremmat ansiot
 3. Mahdollisuuden matkustaa ja nähdä maailmaa
 4. Mahdollisuuden tavata upeita ja inspiroivia ihmisiä jotka ovat matkalla samankaltaisiin tavoitteisiin
 5. Ja paljon muuta…

​​​​​​Verkkokauppabisnes on ehdottomasti yksi parhaista liiketoimintamalleista verkossa tänä päivänä.

Itse asun tällä hetkellä Lontoossa 8 miljoonan ihmisen metropolissa, ja kirjoitan tätä viestiä juuri nyt asunnollani Maeda Valen kaupunginosassa.

Oma verkkoliiketoiminta on mahdollistanut minun ja monen kaltaiseni kohdalla juuri edellä kuvatun vapauden valita elämässä.

Tekemällä omaa yritystoimintaa verkossa et ole enää työelämän ”orja”, vaan ”vapaa yrittäjä” joka itse määrittelee oman elämänsä ehdot ja säännöt.

Kannustan sinua lähtemään samalle tielle. Kannustan sinua rakentamaan oman verkkoliiketoimintasi, ja siten saavuttamaan elämässäsi asioita joista tähän mennessä olet vain unelmoinut.

Olen itse saavuttanut monia unelmiani, mutta paljon on vielä saavuttamatta. Teen töitä lujasti, mutta en koskaan koe tätä ”työnä”, vaan eräänlaisena elämäntyylinä.

On huikean hienoa kun voin aamulla herättyäni lähteä juoksulenkille Hyde Parkiin, ja sen jälkeen suunnata kulkuni toimistolle Paddingtoniin. Kukaan ei estele minua jos kesken päivän haluan käydä salilla, tai ottaa pari tuntia ihan rennosti läheisissä trendikahviloissa.

Elämä on hienoa kun on vapaus valita, mutta sen eteen on tehtävä töitä ja nähtävä vaivaa.


Jos olet valmis tekemään töitä omien unelmiesi saavuttamiseksi, olen minä valmis auttamaan sinua.

Minä olen verkkoliiketoiminnan ja -yrittäjyyden valmentaja, ja olen auttanut tuhansia kaltaisiasi rakentamaan omaa liiketoimintaa täysin nollasta, tai parantamaan nykyisen myyntiä.

TÄRKEÄÄ! Käynnistän 1.1.2018 verkkokauppaliiketoiminnan valmennuskurssin jolla opetan sinulle kuinka rakennat oman verkkokauppasi täysin nollasta, löydät loistavia tuotteita myyntiin, ja kuinka lopulta teet myyntiä Facebook- ja Google-mainonnan avulla.

Tällä kurssilla näydän ”kädestä pitäen” kuinka käynnistä oman liiketoimesi täysin nollasta ilman aiempaa kokemusta ja suurta pääomaa.

Jos olet jo kokeneempi yrittäjä, niin tällä kurssilla autan sinua kasvattamaan myyntiäsi keinoilla joita vain alan ammattilaiset hyödyntävät.

Tämä on 8 viikon tehovalmennus jonka lopputulemana sinulla on oma verkkokauppa pystyssä, tuotteet varastossa, ja myyntiä tuottavaa mainontaa käynnissä.

Tämä kurssi sisältää seuraavat aihealueet:

Viikko 1 – Verkkokauppaliiketoiminnan perusteet

Viikko 2 – Kauppajärjestelmän valitseminen, ja oman kaupan rakentaminen myyntikuntoon

Viikko 3 – Maksujärjestelmien valitseminen ja käyttöönotto

Viikko 4 – Myyvien tuotteiden löytäminen, ja toimittajien kanssa neuvottelu

Viikko 5 – Tuotetilausten tekeminen, maahantuonti, tullaus ja logistiikka

Viikko 6 – Asiakkaiden löytäminen Google- ja Facebook-mainonnalla

Viikko 7 – Edistynyt Facebook-mainonta

Viikko 8 – Asiakaspalvelun, varastoinnin ja toimitusten ulkoistaminen, sekä myynnin laajentaminen ulkomaille.


Verkkokurssi pohjautuu kolmeen tärkeään komponenttiin:

 1. Valmennusvideot salasanasuojatulla sivustolla
 2. LIVE-webinaari kerran viikossa (menee nauhalle, eli voit tämänkin katsoa myös jälkikäteen)
 3. Suljettu Facebook-ryhmä missä kaikki kommunikaatio tapahtuu

Huomaa, että kaikki verkkokurssin materiaali on käytettävissäsi tasan vuoden aloituspäivämäärästä laskien, eli sinulla on vähintäänkin riittävästi aikaa paneutua valmennukseen.

Jos et ehdi paneutua kurssiin heti alussa, voit käydä kaikki materiaalit läpi koko vuoden ajan. Verkkokurssin materiaali toimii siis ”käsikirjana” vuoden ajan.

Tämä on todella jämäkkä verkkokurssi. Vastaavanlaista tietotaitoa ei kukaan muu Suomessa tarjoa. Tällä kurssilla me annetaan sinulle todella jämerä tietopaketti ja ihan konkreettinen tuki (Facebook-ryhmä) oman liiketoiminnan käynnistämiseksi.

Jos sinulla on palava halu rakentaa bisnestä verkossa, ja haluat myydä fyysisiä tuotteita kuluttajille Suomessa ja/tai ulkomailla, nopeuttaa tämä kurssi vauhtiin pääsyä moninkertaisesti.

Tämän kurssin normaalihinta on 1497 €.

Teen tästä kuitenkin hyvän tarjouksen, sillä tarjoan kurssia kaikille webinaariin osallistuneille hintaan 597 €.

Jos kertamaksu ei ole sinulle sopiva vaihtoehto, on meillä tarjolla myös osamaksuohjelma jossa hinta on 247 € x 3 kuukautta. Jos tilaat kurssin osamaksulla, veloitetaan sinun kortilta 247 € kerran kuukaudessa 3 kuukauden ajan.

Klikkaa tästä, ja varaa paikkasi kurssille hintaan 1497 € tai osamaksulla 3 x 247 €/ kk –> //markopyhajarvi.fi/verkkokauppa (tilausnappi sivun alaosassa)

Huomaa, että tämä tarjous on voimassa vain SUNNUNTAI-iltaan saakka!

Investointi omaan itseesi on paras investointisi ikinä. Investoimalla omaan oppimiseen nopeutat kehitystäsi, ja säästät aikaa ja rahaa verrattuna siihen että yrität järkeillä kaiken itse. Investointi voi myös maksaa nopeasti takaisin kun otat kurssin tosissasi.

Yksin kotisohvalla läppäriä naputtaessa me kaikki toistamme samoja virheitä, ja sen vuoksi menetämme aikaa ja rahaa. Valmennuksessa me opimme nopeamman reitin kohti tavoitteita, ja säästämme rahan lisäksi erityisesti aikaa. Minulle itselle ajan säästäminen on huomattavasti tärkeämpäää kuin rahan, sillä ei ole vaikeaa vastata kysymykseen ”haluanko menestyä 3 vuoden kuluttua vai 10 vuoden kuluttua?”

Jos menestyksen nopeuttaminen vaatii investointia, olen minä välittömästi valmis investoimaan.

Oma virheeni aivan yrittäjäurani alkutaipaleella oli juuri se että en investoinut oppimiseen, vaan yritin järkeillä kaiken itse. Tässä menetin 3 pitkää vuotta. Kun lopulta investoin ensimmäiseen $500 maksavaan verkkokurssiin, ampaisi myyntini saman tien vauhtiin.

Tiedän että olen ”puolueellinen” kertomaan tarinaani, mutta väitän että parin vuoden kuluttua taaksepäin katsoessasi olet tyytyväinen että investoit valmennukseen.

Klikkaa nappia, varaa paikkasi, ja tule mukaan rakentamaan omaa verkkokauppaasi ja myyntiäsi! –> //markopyhajarvi.fi/verkkokauppa (tilausnappi sivun alaosassa).

Kommentit

kommenttia

About the Author

Marko Pyhäjärvi on Internet-markkinoinnin asiantuntija, konsultti ja valmentaja. Markon vahvuus on Facebook-mainonnassa ja sähköpostimarkkinoinnissa joita hän on tehnyt vuodesta 2007. Markon lähestymistapa mainontaan on analyyttinen ja ROI-hakuinen, sillä vain tuloksella on merkitystä. Marko opettaa strategiaansa suositussa Kickass-seminaarissa.

>

Menestyjäksi opitaan - ei synnytä!
Lataa ILMAINEN raportti 12 gurusta (esim. Tony Robbins), ja opi se yksi kaikkia menestyjiä yhdistävä tekijä (jolla on loputtoman suuri vaikutus tulevaisuuteesi).

x