rsz_1901717_10152725806813116_8428473915048294227_nTämän sivun alaosassa on yhteydenottokaavake, jonka avulla voit lähettää minulle viestin.

Sitä ennen lyhyesti, kuka minä olen ja miksi sinun kannattaa kuunnella minua?

Minä olen siis Marko Pyhäjärvi, Internetmarkkinoinnin asiantuntija, konsultti ja valmentaja. Minut tunnetaan erityisesti siitä että olen tehnyt todella hyviä tuloksia Facebook-markkinoin avulla. Muita vahvuuksini ovat sähköpostimarkkinointi, viraalimarkkinointi ja kansainvälisen verkkokauppaliiketoiminnan ja maahantuonnin rakentaminen.

Konsulttina olen vuosien aikana auttanut yli sataa yritystä tekemään parempaa tulosta Internet-markkinoinnin avulla. Valmentajana ja puhujana Olen valmentanut ja sparrannut jo tuhansia yrittäjiä ja markkinoijia parantamaan tuloksiaan juuri sillä samalla markkinointimenetelmällä jota itsekin vuodesta toiseen olen käyttänyt.

Olen tehnyt kansainvälistä Internet-markkinointia vuodesta 2007, ja olen testannut kymmeniä eri menetelmiä.Voin vilpittömästi kertoa, että olen ”hakannut päätä Karjalan mäntyyn” kymmeniä kertoja ennen kuin oivalsin että mikä verkossa markkinoidessa toimii ja mikä ei.

Voin myös kertoa, että minulta meinasi päästä itku kun kesällä 2007 aamulla läppärin avattuani näin että olin tehnyt yön aikana elämäni ensimmäisen myynnin. Myyntivoitto painui tappiolle, mutta pääasia oli että löysin 7 miljardin ihmisen joukosta ensimmäisen joka luotti minuun, ja osti minulta tuotteen verkossa.

Lähdin yrittäjäksi tilanteessa, jossa minulla oli yli 100,000 euroa velkaa, 6-henkinen perhe elätettävänä ja vaimo kotiäitinä pienen vauvan kanssa.

Minulla oli toki vakituinen duuni ja nousujohteinen ura ohjelmistoteollisuudessa, mutta mikä voisikaan olla siinä tilanteessa fiksumpaa kuin jättää eroanomus pomon pöydälle keskittyäkseen 100%:sti omiin tavoitteisiin?

”HULLU!”, totesi vaimoni.

”HELL YEAH!”, totesin minä.

Matka sen jälkeen ei todellakaan ole ollut aina helppo, mutta päivääkään en ole katunut. Päinvastoin. Ensimmäisenä yrittäjäaamunani tajusin sen vapauden mikä yrittäjällä on. Tajusin myös vastuuni, mutta olin todella innoissani.

Entäpä asiantuntijuuteni?

On tärkeää huomata, että en ole ”kirjanoppinut”.

En puhu siitä mitä MUUT tekevät, vaan siitä mikä OMALLA kohdallani on tuottanut tulosta.

Asiat mistä blogissani puhun ovat käytännön kautta opittuja. En ole kasannut ajatuksia muista lähteistä, ja sitten koostanut ne hienosti omalle sivustolleni, vaan olen TESTANNUT eri strategioita ja taktiikoita käytännön tasolla, ja sen jälkeen raportoinut havainnoistani.

Olen siis rakentanut osaamiseni omalla rahallani ”yrityksen ja erehdyksen” kautta.

Esimerkiksi Facebook-markkinoinnissa kaikki tekemäni tulokset perustuvat systemaattiseen testaamiseen ja mainonnan aggressiiviseen optimointiin. Facebook-markkinoinnin prosessini noudattaa lähes aina samaa kaavaa, olin sitten myymässä terveystuotteita, alppisuksia tai vaikka deittipalvelua.

Olen myynyt tuotteita ja palveluita laidasta laitaan, vaikka minulla ei kyseisistä markkinoista ja tuotteista ole ollut edes aiempaa kokemusta. Esimerkiksi myymällä t-paitoja ja huppareita amerikkalaisille tein VOITTOA yli $250,000.

Olen kerännyt miljoonia tykkääjiä eri Facebook-sivuille maksaen tykkääjistä halvimmillaan alle yhden sentin per tykkääjä.

Olen kerännyt itselleni ja asiakkailleni satoja tuhansia sähköpostiliidejä Facebook-mainonnan avulla maksaen liideistä parhaimmillaan alle 20 centtiä per sähköpostiliidi.

Olen tuottanut Facebook-sivuilleni postauksia jotka parhaimmillaan ovat tavoittaneet MILJOONIA ihmisiä maailmalla.

Tulokseni ovat oikein hyviä, mutta eivät mahdottomia. Minun onnistumiseni ”salaisuus” on vain systemaattisen markkinointiprosessin käyttäminen, ja siinä pysyminen.

Sinäkin pystyt samaan, ja jopa parempaan. Aivan varmasti. Mitään ”rakettitiedettä” tämä ei todellakaan ole.

Jos olet halukas parantamaan liikevaihtoasi ja tulostasi Internet-markkinoinnin eri keinoilla on tämä sivusto juuri sinua varten. Käytä siis hyväksesi kaikki se informaatio mitä tältä sivustolta löydät, ja vie se myös käytäntöön. Kasvata myyntiäsi, juhlista tuloksiasi, ja muista kertoa onnistumisistasi myös minulle. Paras palaute jota saan ovat ne viestit joissa lukijani kertovat myynnin kasvusta.

Helsingissä 10.2.2015,

Marko Pyhäjärvi

>

Menestyjäksi opitaan - ei synnytä!
Lataa ILMAINEN raportti 12 gurusta (esim. Tony Robbins), ja opi se yksi kaikkia menestyjiä yhdistävä tekijä (jolla on loputtoman suuri vaikutus tulevaisuuteesi).

x