Maailman 12 tärkeintä gurua ja asiantuntijaa joita jokaisen tulisi seurata

Esittelen seuraavaksi 12 merkittävintä gurua / asiantuntijaa / yrittäjää joita sinun kannattaa seurata, ja joiden kirjoihin, videoihin, valmennuksiin ja blogipostauksiin sinun kannattaa tutustua.

Miksi?

Koska ottamalla OPPIA näiltä kokeneilta mestareilta, JA viemällä oppiamasi aasiat KÄYTÄNTÖÖN, voit onnistua saavuttamaan merkittäviä tavoitteita elämässäsi.

Miten pääsemme kaikkein nopeimmin tavoitteeseemme? Miten menestymme mahdollisimman nopeasti ja mahdollisimman isosti?

Katsomalla mitä ne, jotka ovat jo saman tavoitteen saavuttaneet, ovat täsmälleen ottaen tehneet. Toisin sanoen kaikkein nopeimmin ja varmimmin voit menestyä EMULOIMALLA MENESTYJIÄ.

Näillä kokeneilla guruilla on paljon tietotaitoa, kokemusta ja osaamista. Heillä on paljon annettavaa, joten miksi emme ottaisi sitä vastaan?

Valitse näistä seuraavista guruista KOLME joiden tuotantoon alat tutustua. Kaikkien 12 läpikäyminen voi olla turhan raskasta, joten valitse vain kolme. Lue heidän ilmaisia blogipostauksia, katso Youtube-videoita, tilaa maksuttomat oppaat, ja harkitse ehkä jopa valmennusta.

Henkilökohtaisesti olen ostanut jokaiselta näistä guruista esimerkiksi kirjan tai valmennusta, joten tunnen heidät hyvin, ja sen vuoksi myös heitä suosittelen. Listalla olevat gurut eivät ole prioriteettijärjestyksessä.

GURU 1 – Tony Robbins

Tony Robbins (57) on amerikkalainen kirjailija, yrittäjä, filantrooppi ja elämävalmentaja. Robbins on ehkä tunnetuin motivaatiopuhuja ja -valmentaja maailmassa. Noin 4 miljoonaa ihmistä on osallistunut hänen live-seminaareihinsa, kuten Unlimited Power ja Awaken the Giant Within. Tony Robbinsin omaisuuden arvioidaan ylittämän 500 miljoonaa dollaria, ja hänen kaikki yhtiönsä tekevät vuosittain noin 5 miljardin dollarin liikevaihtoa. Kun Tony valmentaa liiketoiminnan rakentamisesta, meidän todellakin kannattaa olla ”tarkkana kuin porkkana”.

Facebook-sivu –> https://www.facebook.com/TonyRobbins
Blogi –> https://www.tonyrobbins.com/blog/
Youtube-kanava –> https://www.youtube.com/user/TonyRobbinsLive
Instagram-tili –> https://www.instagram.com/tonyrobbins

GURU 2 – George S. Clason

George S. Clason oli amerikkalainen kirjailija, joka tunnetaan hänen klassikkokirjasta ”The Richest Man In Babylon”. Kyseinen kirja on julkaistu jo vuonna 1926, mutta edelleen tämnä päivänä se on kiistatta yksi tärkeimmistä kirjoista joita jokaisen yrittäjän kannattaa lukea.

The Richest Man in Babylon antaa mm. selkeän kuvan siitä miten omaa varallisuutta tulee rakentaa 7 eri keinon avulla (7 cures for a lean purse). Voit tilata kirjan esimerkiksi Amazonista reilun $5 hintaan tästä –>  https://goo.gl/fQfwSR

GURU 3 – MJ DeMarco

MJ DeMarco on amerikkalainen yrittäjä ja kirjailija. DeMarco rakensi limusiinien vuokrauspalvelun, joka menestyi hyvin vuosien ajan. Lopulta DeMarco myi yhtiön, ja ryhtyi kirjoittamaan kirjoja. DeMarcon ”Millionare Fastlane” on yksi parhaimmista kirjoista joita olen koskaan lukenut. DeMarcolla on tapana kirjoittaa todella selkeitä ja kattavia kirjoja, joista uusin on nimeltään ”UnScripted”. Suosittelen molempia kirjoja todella kovasti. Ne kuuluvat ehdottomasti ”must read”-osastoon jos tavoitteenasi on rakentaa verkkoliiketoimintaa.

MJ DeMarcon tarina –> http://www.mjdemarco.com/my-story/
Facebook-sivu –> https://www.facebook.com/mj.demarco.author
Blogi –> http://www.mjdemarco.com/
Youtube-kanava –> https://www.youtube.com/user/FastlaneMJ
Amazon-tili (kirjat) –> https://www.amazon.com/MJ-DeMarco/e/B0044FIYLE

GURU 4 – Jim Rohn

Jim Rohn oli amerikkalainen bisnesfilosofi ja kirjailija, jonka teokset ovat vaikuttaneet minuun ja minun tekemiseeni merkittävästi. Jos minun pitäsii nimetä vain yksi bisnesfilosofi jonka oppeja kannattaisi kuunnella, olisi se Jim Rohn. Taustaltaan Rohn oli suoramyynnin ammattilainen, ja toimi muun muassa AbundaVitan myyjänä. Jim Rohn on valmentanut tunnettuja henkilöitä, kuten Tony Robbinsia ja Mark R Hughesia (HerbaLifen perustaja). Jim Rohn oli mielestäni yksi parhaista motivaatiopuhujista ja -valmentajista maailmassa.

Facebook-sivu –> https://www.facebook.com/OfficialJimRohn/
Kotisivu –> https://www.jimrohn.com/
Twitter-tili –> https://twitter.com/OfficialJimRohn
Amazon-tili (kirjat) –> https://www.amazon.com/Jim-Rohn/e/B002TW1O8E/ref=sr_ntt_srch_lnk_3?qid=1501052992&sr=8-3

GURU 5 – Robert Kiyosaki

Robert Toru Kiyosaki on amerikanjapanilainen liikemies. Hän toimi liike-elämän parissa 1980- ja 1990-lukujen taitteessa. Hän jäi eläkkeelle taloudellisesti riippumattomana 47-vuotiaana. Kiyosaki on perustanut lukuisia yrityksiä elämänsä aikana. Sijoittamisessa hän on keskittynyt kiinteistöihin. Sijoitusalan lisäksi Kiyosaki on kirjoittanut talousaiheisia kirjoja muun muassa verkostomarkkinoinnista. Vuonna 2011 Kiyosaki julkaisi kirjan sijoitusneuvoista yhdessä Donald Trumpin kanssa. Kiyosakin ja hänen yhteistyökumppaniensa kirjoja on myyty yhteensä yli 24 miljoonaa kappaletta. Ensimmäistä menestysteosta Rich Dad, Poor Dad myytiin vuosina 1998-2004 neljä miljoonaa kappaletta, ja se oli pitkään myyntilistojen kärjessä.

Jos haluat oppia rakentamaan varallisuuttasi, on Robert Kiyosaki ehdottomasti tutustumisen arvoinen guru.

Facebook-sivu –> https://www.facebook.com/RobertKiyosaki/
Blogi –> http://www.richdad.com/resources/rich-dad-financial-education-blog
Youtube-kanava –> https://www.youtube.com/user/RDdotcom
Instagram-tili –> https://www.instagram.com/therealkiyosaki

GURU 6 – Richard Branson

Sir Richard Charles Nicholas Branson on brittiläinen liikemies ja seikkailija, joka tunnetaan Virgin-brändistään. Kuningatar Elisabet II aateloi hänet 1999 kyvyistään ja yritteliäisyydestään Yhdistyneen kuningaskunnan hengessä.

Richard Branson on Ison-Britannian seitsemänneksi rikkain Sunday Timesin Rich Listillä 2005. Branson on esiintynyt itsenään useissa televisiosarjoissa, kuten Frendit, Baywatch ja Fox Broadcasting Companyn tosi-tv-sarjassa The Rebel Billionaire.

Richard Bransonin ensimmäinen menestystarina, Virgin-levy-yhtiö, sai alkunsa, kun Mike Oldfieldin esikoislevylle ei löytynyt julkaisijaa, ja sen julkaisua varten jouduttiin perustamaan oma levy-yhtiö Virgin Records. Sanan ”virgin” eli ”neitsyt” Branson keksi, koska oli tuolloin täysin kokematon liike-elämässä.

Richard Bransonin kirjat ovat todella inspiroivia. Kaksi suosikkiani hänen kirjoistaan ovat Losing My Virginity: How I’ve Survived, Had Fun, And Made a Fortune Doing Business My Way, sekä Screw It, Let’s Do It!

Facebook-sivu –> https://www.facebook.com/RichardBranson/
Blogi –> https://www.virgin.com/richard-branson
Youtube-kanava –> https://www.youtube.com/user/richardbranson
Instagram-tili –> https://www.instagram.com/richardbranson
Amazon-tili (kirjat) –> https://www.amazon.com/Richard-Branson/e/B000APPS34

GURU 7 – Grant Cardone

Grant Cardone on amerikkalainen liikemies, kirjailija, puhuja ja myyntivalmentaja. Cardone on ns. ”self-made” miljonääri, eli hän on luonut omaisuutensa itse täysin nollasta. Grant Cardonen yhtiöt tekevät noin 100 miljoonaa dollaria liikevaihtoa, ja sijoitusasuntoja Cardonella on noin 4000 kpl (arvo 350 miljoonaa).

Grant Cardone on ”kova luu”. Cardonen erityinen kyky on innostaa, motivoida ja esittää asiat todella selkeästi. Cardone on kiistatta yksi parhaimmista valmentajista maailmassa, ja hänen opit ovat vaikuttaneet minuun vahvasti. Grant Cardone kuuluu listallani kolmen tärkeimmän gurun joukkoon. Hänen kirjoistaan ehdoton suosikkini on ”The 10X Rule”.

Facebook-sivu –> https://www.facebook.com/grantcardonefan/
Blogi –> https://grantcardone.com/blogs/grantcardone
Youtube-kanava –> https://www.youtube.com/user/GrantCardone
Instagram-tili –> https://www.instagram.com/grantcardone
Amazon-tili (kirjat) –> https://www.amazon.com/Grant-Cardone/e/B0038X6X5W

GURU 8 – Michael Masterson

Michael Masterson on amerikkalainen liikemies ja kirjailija. Masterson on pitkän linjan suoramyynnin ja -markkinoinnin ammattilainen joka on ollut mukana rakentamassa liikevaihdoltaan satojen miljoonien yrityksiä.

Michael Masterson kuuluu kolmen tärkeimmän gurun listalleni yhdessä Grant Cardonen ja Jim Rohnin kanssa. Michael Masterson on ilmiömäisen hyvä esittämään asiat yksinkertaisesti ja ymmärrettävästi. Olen oppinut mielettömän paljon arvokasta tietoa Mastersonin kirjoista, ja en voi väittää etteikö Mastersonilla olisi ollut merkittävä vaikutus kehitykseeni ja tuloksiini yrittäjänä.

Michael Mastersonin kirjoista suosittelen erityisesti ”Ready, Fire, Aim”, sekä ”Seven Years To Seven Figures”.

Kotisivu –> http://www.michaelmasterson.net/
Youtube-kanava –> https://www.youtube.com/channel/UCY4CwGjFxW5di_wGL92-Sew
Amazon-tili (kirjat) –> https://www.amazon.com/Michael-Masterson/e/B001H6WC3O

GURU 9 – David Schwartz

David Schwartz oli amerikkalainen itsensä kehittämisen ja motivoinnin guru, joka tunnetaan klassikkoteoksestaan ”The Magic of Thinking Big”. Kirja antaa hyvin selkeän kuvan siitä miten yrittäjän tulee toimia saavuttaakseen korkeampia tavoitteita. Kirja on innostava, inspiroiva ja motivoiva, mutta myös konkreettisia ohjeita antava. ”The Magic of Thinking Big” kuuluu ehdottomasti TOP10 kirjoihin joita koskaan olen lukenut. Kyseistä kirjaa on myyty julkaisun (1959) jälkeen miljoonia kappaleita, ja se on inspiroinut miljoonia yrittäjiä ympäri maailman.

Amazon-tili (kirjat) –> https://www.amazon.com/David-J.-Schwartz/e/B000APQ996/ref=sr_ntt_srch_lnk_1?qid=1501062820&sr=1-1

GURU 10 – Drew Eric Whitman

Drew Eric Whitman on suoramarkkinoinnin guru, jonka opit ovat vaikuttaneet vahvasti siihen miten teen mainontaa Facebookissa ja Googlessa. Whitman on mainonnan pitkän linjan ammattilainen, joka on tehnyt mainonta suurille yrityksille, kuten American Automobile Association, Advertising Specialty Institute, American Legion, Amoco, Faber-Castell, Texaco, Day-Timers, jne.

Whitmanin best-seller kirja ”Cashvertising” on opas jota suosittelen kovasti niille jotka haluavat oppia tekemään myyntiä tuottavaa mainontaa.

Blogi –> http://www.drewericwhitman.com/blognews/
Twitter-tili –> https://twitter.com/DrewEricWhitman
Cashvertising-kirjan sivu –> http://www.cashvertising.com/
Amazon-tili (kirjat) –> https://www.amazon.com/Drew-Eric-Whitman/e/B001JP2K4O

GURU 11 – Frank Kern

Frank Kern on amerikkalainen suoramarkkinoinnin mestari, joka tuli vastaani verkossa vuonna 2009. Kiinnitin huomioni hänen videoon jossa Frank kertoi tehneensä yli 24 miljoonan dollarin tuotelanseerauksen yhdessä Stompernetin kanssa. Sen jälkeen olen seurannut Frankia vuosia, ja ostanut häneltä valmennusta useita kertoja.

Frank Kern on aivan loistava valmentaja jolta olen oppinut valtavasti mm. myyntiprosessien rakentamisesta, copywritingista, sekä webinaarien avulla myymisestä, sekä erityisesti suoramarkkinoinnista ja sähköpostimarkkinoinnista.

Facebook-sivu –> https://www.facebook.com/Frank.Kern.Page/
Blogi –> https://frankkern.com/blog/
Youtube-kanava –> https://www.youtube.com/user/OfficialFrankKern
Instagram-tili –> https://www.instagram.com/frankkern
Twitter-tili –> https://twitter.com/frank_kern

GURU 12 – Brendon Burchard

Brendon Burchard on amerikkalainen itsensäkehittämisen ja motivoinnin guru, joka nousi suuren yleisön tietoisuuteen täysin tyhjästä vuonna 2010. Success Magazine nimesi Burchardin yhdeksi maailman 25 parhaimmasta itsensä kehittämisen guruista. Brendonilla on yli 5 miljoonaa seuraajaa Facebookissa, sekä yli 500,000 seuraajaa Youtubessa. Brendon on kiistatta yksi aikamme merkittävimmistä guruista joka innostaa, motivoi ja inspiroi miljoonia ihmisiä ympäri maailman.

Brendonin kirjoista suosittelen kovasti ”The Charge” ja ”The Millionaire Messenger”, jotka molemmat löytyvät Amazonista.

Facebook-sivu –> https://www.facebook.com/brendonburchardfan/
Blogi –> http://brendon.com/blog/
Youtube-kanava –> https://www.youtube.com/user/BrendonBurchard
Twitter-tili –> https://twitter.com/brendonburchard
Amazon-tili –> https://www.amazon.com/Brendon-Burchard/e/B001IGOFHY

Loppusanat

Tässä olivat mielestäni maailman 12 tärkeintä gurua joita jokaisen yrittäjän kannattaa seurata, ja joiden tuotantoon jokaisen yrittäjän kannattaa tutustua. Näillä guruilla on yhteensä niin paljon annettavaa, että imemällä kaikkea tätä tietoa itseemme otamme luonnollisesti suuria harppauksia eteenpäin kohti omia tavoitteitamme.

Kuten alussa sanoin, valitse näistä guruista vain KOLME, ja lähde tutustumaan heidän tuotantoonsa.

Älä yritä tutustua jokaiseen yhtä aikaa. Se on vaikeaa, ja vaatii paljon aikaa. Valitse vain 3 mielenkiintoisinta, ja lähde kahlaamaan läpi kaikkea heidän ilmaiseksi jakamaansa tietoa. Kovasti suosittelen myös lukemaan heidän kirjojaan. Siitä on ollut minulle valtavan paljon apua. Kirjojen lukeminen on yksi halvimmista ja nopeimmista keinoista päästä eteenpäin, ja saada tuloksia aikaiseksi.

Onnea matkaan!

Terveisin,
Marko Pyhäjärvi
Digitaalisen myynnin asiantuntija & valmentaja

Kommentit

kommenttia

About the Author

Marko Pyhäjärvi on Internet-markkinoinnin asiantuntija, konsultti ja valmentaja. Markon vahvuus on Facebook-mainonnassa ja sähköpostimarkkinoinnissa joita hän on tehnyt vuodesta 2007. Markon lähestymistapa mainontaan on analyyttinen ja ROI-hakuinen, sillä vain tuloksella on merkitystä. Marko opettaa strategiaansa suositussa Kickass-seminaarissa.

 • Erik Isokorpi sanoo:

  kiitos Marko

 • Ilkka Äijälä sanoo:

  Moikka !
  Tilasin sinulta tämän raportin Facen mainoksen perusteella ja yritin tilata myös tuon 27e kurssin, mutta pariinkin kertaan koittaessani maksaa, sivusto ilmoitti, että tämä sivusto ei voi veloittaa maksuasi.

  Missä on ongelma?????

  • Marko Pyhäjärvi sanoo:

   Ilkka, meillä on jokin ongelma maksujen vastaanottamisen kanssa. Yritetään korjata ASAP.

 • >