Kuinka tehdään MILJOONA euroa myyntiä kuukaudessa, ja miten SINUN elämäsi voi muuttua radikaalisti?

Kuinka kaksi aiemmin täysin kokematonta yrittäjää rakensivat miljoonien eurojen verkkoliiketoiminnan vain 3 vuodessa?

Tämä tarina, jota juuri nyt luet, on huikea kertomus siitä miten elämä voi muuttua kun uusi mahdollisuus otetaan tosissaan, ja eikä periksi anneta vastoinkäymisistä huolimatta.

Tämä artikkeli on pääasiassa kertomus ystävistäni Tonista ja Viktorista, jotka eivät halunneet elää elämäänsä siinä samassa oravanpyörässä jota moni inhoaa, mutta johon liian moni silti jumiutuu koko työuransa ajaksi.

Tämä on kertomus siitä miten elämä voi muuttua merkittävästi kun omat unelmat ja tavoitteet nähdään niin merkittävänä että ollaan valmiita kokeilemaan jotain aivan uutta, sekä tekemään lujasti töitä uusien asioiden oppimiseksi.

Olen otettu siitä että saan kaikki päivät olla tekemisissä näin huikeiden ihmisten, kuten Toni ja Viktor, kanssa. Tällaiset kaverit inspiroivat ja motivoivat minua, ja antavat minulle virtaa tehdä lujasti töitä omien unelmieni eteen.

Tämän tarinin perimmäinen tarkoitus on inspiroida ja motivoida SINUA tekemään lujasti töitä omien unelmiesi eteen.

Jos tämä tarina sytyttää liekin sisälläsi, ja auttaa sinua ottamaan ensimmäisen askeleen kohti omien unelmiesi saavuttamista, koen tehneeni hyvää työtä.

Jos tämä tarina antaa sinulle kipinän jättää taaksesi kaiken sen mihin et ole tyytyväinen, ja kääntämään uuden elämäsi ensimmäisen sivun, koen tehneeni hyvää työtä.

Lue tämä tarina rauhassa, inspiroidu, ja lähde tekemään lujasti töitä kohti OMIA UNELMIASI!

Maksuton koulutus:

Miten aloitat Amazon-myynnin ilman aiempaa kokemusta ja rakennat itsellesi uuden tulevaisuuden kuten Toni ja Vik.

Elämäsi tärkein kysymys

Kuljetko läpi elämäsi ”tuulen vietävänä”, vai haluatko saavuttaa jotain sinulle tärkeää?

Mielestäni tärkein kysymys joka jokaisen meidän pitäisi itsellemme esittää, on ”mitä minä haluan elämältäni?”

Olen miettinyt tätä usein, ja mietin edelleen useita kertoja kuukaudessa, ja siihen on syynsä.

Kuljin vuodesta toiseen ”tuulen vietävänä”, enkä tehnyt niitä asioita joita olisin halunnut. Harrastelin kyllä yhtä sun toista, mutta pohjimmiltani elin elämääni ”puoliteholla”. Dokasin lopulta lähes päivittäin, ja haaskasin elämääni vuodesta toiseen.

En ollut tyytyväinen, mutta en kuitenkaan tehnyt mitään sen muuttamiseksi, kunnes lopulta tuli mitta täyteen.

Pienestä asti minulle opetettiin, että ”käy kouluja ja hanki hyvä työ”, ja niinpä noudatin äitini ohjeita. Opiskelin paljon, ja löysin itseni ohjelmistoteollisuuden uraputkesta.

Halusin pitkälle. Opiskelin organisaatiokäyttäytymistä ja johtamista jo kauan ennen kuin minulla oli ketään johdettavanakaan. Opiskelin aamusta iltaan, luin kirjoja ja haaveilin paljon. Silti kaikki päivät työpaikan omassa pienessä ”karsinassa” tuntuivat olevan kaikkea muuta kuin sitä mistä olin unelmoinut.

Vuosien kuluttua karu totuus alkoi valjeta. Tajusin olevani aivan väärässä paikassa. Sähköpostien lähettely päätyönä (sitähän se käytännössä oli) ei antanut minulle mitään tyydytystä. Vaikka kuittasin työstä oikein hyvää palkkaa, en lopulta voinut enää sietää sitä että ajan aamulla kiireellä toimistolle ihan vain lähettääkseni sähköposteja koko päivän eri ihmisille.

Tajusin, että en voi sietää sitä, että joku muu määrittelee mihin aikaan minä herään, mihin aikaan teen töitä, missä töitä teen, mitä töitä teen, ja kenen kanssa töitä teen. En voinut enää sietää sitä että joku muu hallitsee ja määrää elämäni rytmin. Olin kypsä muutokselle.

Eräänä iltapäivänä luin Tim Ferrissin kirjasta, että ”kukaan ei tule ovellesi koputtamaan, ja hakemaan sinua yrittäjän tielle, vaan sinun ITSE on tehtävä se päätös.”

Ferrissin sanat kolahtivat kuin metrinen kouvuhalko tämän lappalaisjuntin tajuntaan.

”AIVAN! Minä ITSE voin päättää mitä minä teen! Ei täällä mikään PAKKO ole olla!”

Silloin alkoi tapahtua. Seuraavana aamuna kiikutin palaverin jälkeen pomoni pöydälle irtisanomuksen. Työpaikan oven suljin viimeistä kertaa seuraavana päivänä. Kolmantena päivänä vein poikani aamulla kerhoon kävellen. Siinä yhdessä kävellessämme mietin, että ”nyt jos koska olen tehnyt oikean päätöksen”. Vaikka palkkatyön jättäminen katkaisi saman tien rahantulon, ensimmäistä kertaa työelämäni aikana koin olevani VAPAA.

”Winning in life”. Vapaus VALITA on minulle tärkeä asia elämässä.

Omalta osaltani muutokset eivät tapahtuneet yhdessä yössä, vaan useiden kuukausien ja vuosien aikana. Aloin ottaa vastuuta omasta elämästäni. Aloin liikkua aktiivisesti, syödä terveellisesti, tehdä töitä systemaattisesti, jne.

Kuten jokainen yrittäjä tietää, ei alkuun pääseminen ole aina helppoa, mutta ”tahto vie läpi harmaan kiven”. Luja tahto, voitonnälkä ja sitoutuminen auttavat löytämään keinot, strategiat ja taktiikat jotka lopulta toimivat ja tuottavat tulosta.

Minulle yksi tärkeimmistä kulmakivistä yrittäjänä on alusta asti ollut VAPAUS tehdä mitä haluan, missä haluan ja koska haluan. Minulla ei ole ”työpäiviä”. Minulla on vain päiviä. Teen töitä joka päivä, eikä se varsinaisesti tunnu työltä, kuten palkkatyössä jokainen päivä todellakin tuntui ”duunilta”.

Minulla ei aina ole kiinteää toimistoa, vaan teen töitä kotona ja ”tien päällä”. Toimistohuoneen vuokraan aina lyhyeksi aikaa jos sille on tarvetta. Minulla on täysin virtuaalinen tiimi, jossa jokainen tekee töitä kotoa, joten minun ei tarvitse olla läsnä toimistolla joka päivä.

Olen onnistunut rakentamaan itselleni elämäntyylin mikä tukee tavoitteitani ja pyrkimyksiäni. En koe olevani ”valmis”, vaan paljon on vielä työtä tehtävänä, mutta tänä päivänä työ ja koko elämäni tuntuu juuri siltä mitä olen aina halunnut. Vapaus tehdä juuri sitä mitä haluan on minulle ensisijaisen tärkeä asia.

Uskon että jokainen meistä voi rakentaa elämäntyylin jota itse haluaa ja arvostaa, mutta se vaatii työtä, sitoutumista ja uhrauksia. Asiat eivät aina tapahdu nopeasti, ja mikään ei tule ilmaiseksi. Jos olet todella halukas muuttamaan elämääsi, on se täysin mahdollista.

”Winning in life”. Markon maaliintulo 55km ultramatkalla Hetassa 2016. Aika 7h 15min

On kuitenkin mielettömän tärkeää ymmärtää ja muistaa että itselle tärkeän elämäntyylin rakentaminen hyvin todennäköisesti vaatii ”pelimerkkejä”. Jos tyydyt hyvin vähään, et välttämättä tarvitse paljoa rahaa, mutta jos haluat toteuttaa eri asioita elämässäsi, vaatii se enemmän rahaa.

Henkilökohtaisesti en ole erityisen kiinnostunut ”bling-blingistä”, mutta olen aina halunnut rakentaa taloudellista turvaa perheelleni. Olen kasvanut vähävaraisessa perheessä, jossa isäni kippasi vähätkin rahat kurkusta alas, joten tiedän millaista on elää taloudellisessa epävarmuudessa ja ahdingossa. Sitä samaa en omille lapsilleni halua, ja sen vuoksi olen aina ollut motivoitunut tekemään töitä.

Haluan olla omavarainen, ja haluan että myös perheeni on täysin omavarainen. Jos minulle käy kehnosti, täytyy perheeni selvitä omillaan. Tähän tarvitaan rahaa, joten minun täytyy tehdä liiketoimintaa mikä tuottaa rahaa.

Mikä sitten on paras tapa tehdä rahaa?

Vaikea kysymys. Vaihtoehtoja kun maailmassa on varmasti miljoonia, mutta yksi todella hyvä vaihtoehto on myynti ”maailman suurimmassa kauppakeskuksessa”, eli Amazonissa.

Tästä pääsemme tarinan todellisiin sankareihin, eli Toniin ja Viktoriin. Nämä kaverit ovat täyttä rautaa!

Elämä muuttuu nopeasti kun rohkeasti otetaan ”askel tuntemattomaan”

2014 kesällä osallistuin Ryanin ja Danielin järjestämälle Evolution Formula verkkokurssille, jolla opin mm. myymään Amazonissa. Samalla kurssilla sattui olemaan myös suomalainen Toni, joka bongasi nimeni kurssin keskusteluryhmässä, ja lähetti sähköpostia kysyen ”olenko suomalainen”.

Tapasimme myöhemmin Tonin ja Vikin kanssa Stockmannin kahvilassa. Kaverit kertoivat myyvänsä tuotteita Amazonissa, ja liikevaihdon olevan 5,000 euroa kuukaudessa. ”Hmmm.. not impressive…”, ajattelin, mutta kavereista oli aistittavissa päättäväisyyttä, voitonnälkää ja voimakasta sitoutumista. Jotenkin jo siinä kahvipöydässä ”tiesin” että nämä kaverit tulevat menestymään upeasti. Harvoin tulee vastaan aloittelevia yrittäjiä joista voi heti nähdä että tulevaisuus on aurinkoinen.

Muutama kuukausi myöhemmin Toni raportoi myynnin kasvaneen ”muutamaan kymmeneen tonniin” per kuukausi. Vuotta myöhemmin liikevaihto oli ylittänyt miljoonan, ja 2016 lopulla he ylittivät ensimmäistä kertaa miljoonan euron kuukausimyynnin.

Marko taivastelee chatissa Tonin ja Vikin myyntilukuja vuoden 2016 lopulla. Huh huh…

”MOTHERFUCKER!”, ajattelin mielessäni.

”TIESIN, että nämä kaverit ovat tekijämiehiä eivätkä tyhjännysvääjiä”, huusin vaimolle yläkertaan.

”Joko täytit astianpesukoneen?”, kuului vastaus…

Vaikka vaimoni ei nyt mitenkään ”täpinöissä” ollut, niin itse en meinannut pysyä housuissani. Olin todella iloinen kavereiden puolesta, ja ennen kaikkea INSPIROITUNUT ja INNOSTUNUT!

Pahin virhe on olla kateellinen toisten menestyksestä, sillö silloin tuskin koskaan itse tulet saavuttamaan mitään erityistä. Jos kateuden sijaan pystyt aidosti innostumaan ja inspiroitumaan toisten menestyksestä, saat niin paljon virtaa ja motivaatiota, että myös omalla kohdallasi alkaa pian tuloksia syntyä.

Arvosta sitä jos ympärilläsi on menestyviä ihmisiä, sillä me kaikki olemme tyypillisesti niiden viiden ihmisen keskiarvo joiden kanssa eniten aikaa vietämme. Jos vietät päiväsi ”luusereiden” seurassa, voi menestys kohdallasi olla vain kaukainen haave. Jos taasen vietät päiväsi menestyvien ja onnellisten ihmisten seurassa, on paljon todennäköisempää että myös sinä seuraat perässä. Älä siis koskaan ole kateellinen, vaan mieluummin kiitollinen siitä että ympärilläsi olevat ihmiset menestyvät. Anna heidän menestyksen inspiroida ja motivoida sinua, ja tee lujasti töitä oman tavoitteesi eteen.

Toni ja Vik aloittivat täysin nollasta ilman aiempaa kokemusta Amazonista, verkkoliiketoiminnasta, tai yrittäjyydestä ylipäänsä. Tämä on heidän ensimmäinen yritys, eikä heillä ollut mitään aiempaa kokemusta yritystoiminnasta ja Amazonissa myymisestä.

Useimmat ajattelevat että ”heillä on täytynyt olla paljon rahaa tai muuta apua”.

Ei. Rahaa Tonilla ja Viktorilla oli kokonaiset 1000 euroa. Tällä pienellä budjetilla he päättivät kokeilla että ”miten oma bisnes voisi toimia”. Huomaa, että tässä kohtaa he eivät tienneet ”tuon taivaallista” Internetissä tapahtuvasta liiketoiminnasta.

Yksi tärkeä tekijä Tonin ja Vikin menestyksessä on se että heti alusta alkaen molemmat INVESTOIVAT omaan oppimiseen ja kehitykseen. Sen sijaan että he olisivat yrittäneet järkeillä kaiken itse, he investoivat rahaa valmennuskurssiin jossa kokeneet Amazon-myyjät opettivat heille kaiken ”askel kerrallaan”. Tällä samalla kurssilla olin myös minä.

Investoimalla valmennukseen Toni ja Vik ottivat merkittäviä askeleita heti alusta alkaen, ja samalla väistivät kaikki tyypilliset sudenkuopat. Nopea onnistuminen rruokki innostusta ja motivaatiota, ja vahvisti uskoa onnistumisesta.

Kysyin aikoinaan Tonilta, että mikä on ollut tärkein askel tekijä teidän onnistumisessa, johon hän vastasi: ”investointi omaan oppimiseen”.

Mitä olen oppinut näistä kahdesta yrittäjästä?

Toni ja Vik ovat tekijämiehiä! He eivät jää ihmettelemään ja pohtimaan, vaan pyrkimys on viedä asiat käytäntöön niin pian kuin mahdollista. Nämä kaverit saavat asiat tapahtumaan, ja se jos mikä on tärkeää missä tahansa liiketoiminnassa.

Toni ja Vik ovat alusta alkaen kertoneet haluavansa vapautta, eli juuri sitä samaa mitä minäkin yrittäjänä metsästän. Toni ja Vik haluavat olla vapaita valitsemaan mitä tekevät, missä tekevät, milloin tekevät, ja kenen kanssa tekevät. Tässä tavoitteessa he ovat päässeet jo pitkälle, mutta nälkä kasvaa syödessä, joten kumpikaan heistä ei koe olevansa vielä ”valmis”.

”Winning in life”. Toni ja Vik asuvat tässä tornissa Manilassa Filippiineillä.

Myös Toni ja Vik tiedostavat sen, että omien unelmien saavuttaminen, ja omanlaisen elämäntyylin rakentaminen vaatii pelimerkkejä. Niinpä myös heidän on pakko onnistua rakentamaan bisnes joka tuottaa riittävästi rahaa elämäntyylin tukemiseen.

Liiketoiminnan kasvaessa Toni ja Vik muuttivat perheineen Manilaan Filippiineille. Miksi muutto maailman korruptoituneimpaan maahan? Kolme tärkeää syytä

 1. Nähdä ja kokea maailmaa
 2. Rakentaa tiimi maahan jossa ihmiset puhuvat sujuvaa englantia, jossa työvoima on sitoutuvaa ja lojaalia, ja jossa työvoiman kustannukset ovat pienet
 3. Asua lähellä toimittajia, eli kiinalaisia tehtaita, koska tällä tasolla miesten täytyy usein vierailla tehtailla

Toni ja Vik ovat onnistuneet rakentamaan nopeasti kasvavan yrityksen vain parissa vuodessa. Heidän liikevaihto tullee ylittämään 10-15 miljoonan rajapyykin vuoden 2017 aikana, ja heidän tavoitteena on tehdä 100 miljoonaa vuodessa vuoteen 2020 mennessä.

Miehillä on ”kovat piipussa”. Tavoitteet ovat rohkeasti korkealla, ja sitä arvostan suuresti.

Jos oma unelma on asua lämpimissä maissa, niin sitten ei muuta kuin tekemään töitä sen eteen!

Toni ja Vik aloittivat täysin nollasta ilman mitään aiempaa kokemusta, joten heillä ei ollut mitään aavistusta siitä millaisen bisnespotentiaalin Amazon voisi tarjota. Toni kertoi kuitenkin halunneen alusta asti rakentaa jotain mikä mahdollistaisi aika- ja paikkariippumattoman liiketoiminnan tekemisen, ja sitä myöten tarjoaisi vapauden tulla, mennä ja valita elämässä.

Tähän edellä mainittuun tavoitteeseen Amazon sopii kuin nyrkki silmään. Amazon on antanut vastaavanlaisen mahdollisuuden tuhansille yrittäjille ympäri maailmaa. Toni ja Vik eivät suinkaan ole ainoat hyvin menestyneet Amazon-myyjät maailmassa. Vaikka heidän startti on ollut aivan loistava, on Amazonissa monia myyjiä jotka tekevät satojen miljoonien liikevaihtoa. Amazon on niin jättimäinen, että varsinkin pelkästään kotimaan liiketoimintaa harjoittaneiden on vaikeaa ymmärtää, miten massiivisesta markkinasta Amazonissa on kyse.

Nollasta miljoonien eurojen liikevaihtoon parissa vuodessa ilman aiempaa kokemusta

Kuten jo edellä mainitsin, aloittivat Toni ja Vik täysin nollasta ilman mitään aiempaa kokemusta Amazonista tai ylipäänsä verkossa myymisestä. Edes yrittäjyydestä miehillä ei ollut mitään aiempaa kokemusta.

Kolme vuotta myöhemmin Tonilla ja Vikilla on käsissään bisnes mikä tuottaa miljoonien liikevaihtoa, kasvaa kovaa vauhtia, ja tuottaa korkeaa voittoprosenttia. Jos kaikki menee hyvin, heidän liikevaihto ylittää 15 miljoonan rajapyykin vuoden 2017 aikana.

Tonin ja Vikin tilanne on aivan loistava, mutta mieti mitä kaikkea nämä miehet voivatkaan saada aikaiseksi seuraavien 10-20 vuoden aikana?

Menestys Amazonissa avaa aivan uusia ovia huoneisiin joihin meillä normaalisti ei ole mitään asiaa.

Suuret toimijat, kuten Wallmart Yhdysvalloissa ”bongaavat” menestyviä brändejä Amazonista, ja sen jälkeen pyytävät saada myydä tuotetta omassa jakelukanavassaan. Tämä tarkoittaa MASSIIVISIA tilausmääriä.

Menestyvät brändit saavat myös jatkuvia ostotarjouksia. Toni ja Vik voisivat jo nyt myydä oman liiketoimensa, ja tehdä kerralla 15 miljoonaa euroa, mutta heidän kannattaa vielä kasvattaa liikevaihtoa moninkertaiseksi ennen kuin myyvät koko bisneksen.

Toni ja Vik tekivät hiljattain sopimuksen amerikkalaisen TV Shopin perustajan Kevin Harringtonin kanssa. Heidän aikomuksena on tehdä yhdessä projekti jossa he myyvät Tonin ja Vikin tuotteita Harringtonin bisnesten kautta. Tämän tason kumppanit ovat oikea ”lottovoitto” koska näillä miehillä on isojen bisnesten lisäksi massiiviset verkostot, joista löytyy aina uusia kumppaneita ja jakelijoita.

Mikä on Tonin ja Vikin menestyksen salaisuus?

Voimakas tahto menestyä, voimakas sitoutuminen ja luja työmoraali, sekä jatkuva oman osaamisen kehittäminen.

Tänä päivänä Toni ja Vik panostavat noin 100,000 euroa vuodessa omaan oppimiseen. He ovat mukana Ben Cummingsin mastermind-ryhmässä joka maksaa 25,000 dollaria per mies. Tämän lisäksi miehet ostavat useita valmennuskursseja vuodessa, sekä matkaavat eri seminaareihin ja tapahtumiin Yhdysvalloissa.

Vik (vas.) ja Toni (oik.), sekä heidän mentorinsa Ben Cummings keskellä.

Aivan alussa Toni ja Vik eivät voineet missään nimessä sijoittaa sataa tuhatta euroa vuodessa oppimiseen, mutta he aloittivat investoimalla vähän kerrallaan. Se saattoi olla alussa tuntuva investointi, mutta se nopeutti etenemistä moninkertaisesti, sekä lopulta auttoi säästämään merkittävästi rahaa, sillä valmennuksen avulla voi välttää tyypilliset virheet ja sudenkuopat, jotka nielaisevat helposti rahaa.

On päivänselvää, että investointi valmennukseen maksaa takaisin, mutta on tärkeää muistaa, että menestys riippuu aina lopulta yrittäjästä itsestään. Sinun menestyksesi riippuu siitä miten hyviä tuotteita myyt, miten lujasti teet töitä, miten rohkeasti investoit kasvuun, jne. Valmennus ei takaa menestystä, mutta se antaa kaiken sen tietotaidon millä toiset ovat menestyneet. Valmentaja pystyy näyttämään polun mitä sinun täytyy kulkea, mutta se polku sinun täytyy lopulta kulkea itse.

Jos sinulla on voimakas tahto saavuttaa jotain uutta elämässäsi, nousta uudelle tasolle, ja kokea menestystä, on valmennuskurssi paras keino startata koko projekti. Valmennuskurssi auttaa säästämään aikaa ja rahaa, mutta lisäksi valmennus antaa aina voimakkaan annoksen motivaatiota ja inspiraatiota, mikä on elintärkeää liiketoimen kehittymiselle. Ilman motivaatiota ja innostusta on hyvin vaikeaa saada asioita tapahtumaan.

Kotisohvalla yksinäinen läppärin naputtelu tuhoaa motivaation ja innostuksen nopeasti. Jokainen meistä kaipaa toisten yrittäjien läsnäoloa. Valmennusryhmässä me voimme jakaa kokemuksia, ajatuksia, näkemyksiä, tietotaitoa, sekä lopulta auttaa toinen toistamme eteenpäin. Yhdessä oppiminen ja edistyminen nostavat inspiraation korkealle, ja siten auttavat etenemään paljon nopeammin kuin että yrittää ratkoa kaikki haasteet yksinään.

Vain taivas on rajana

On ollut huikeaa seurata Tonin ja Vikin menestystä aivan vierestä. Myös minulle itselle on todella inspiroivaa nähdä kavereiden onnistuvan isosti, ja ottavan harppauksia eteenpäin.

Monelle meistä 5-10 miljoonan liikevaihto kuulostaa hurjalta, mutta se on oikeasti vielä kohtuullisen pieni bisnes kansainvälisessä mittakaavassa. Onhan meillä kotimaassakin kasapäin liiketoimia jotka tekevät saman määrän liikevaihtoa. Tonin ja Vikin tarinan tekee huikeaksi kolme  tekijää

 1. Mieletön NOPEUS
 2. Korkea VOITTOPROSENTTI
 3. Valtavan suuri tulevaisuuden POTENTIAALI

Toni ja Vik aloittivat nollasta, mutta ovat kolmessa vuodessa onnistuneet kasaamaan melkoisen läjän pääomaa jolla voivat kasvattaa bisnestä, sekä testata uusia ideoita. Tämä antaa mahdollisuuden nousta seuraavalle tasolle, ja saavuttaa vieläkin korkeampia tavoitteita. Niinpä miehet ovat asettaneet vuoden 2020 tavoitteeksi 100 miljoonan euron liikevaihdon 50%:n voittoprosentilla. Tämä tarkoittaa 50 miljoonaa euroa ”omaan taskuun” joka vuosi. Vain taivas on rajana.

Olen huomannut, kuinka joidenkin on vaikeaa uskoa Tonin ja Vikin numeroita. Ehkä moni meistä ei ole tottunut tällaiseen liiketoiminnan kasvuun, mutta se on täysin mahdollista, kun myydään tuotteita lähes maailman laajuisesti maailman suurimmassa ostoskeskuksessa.

Monelle meistä on vaikeaa käsittää, miten suuri Amazon on, ja miten suuren määrän ostavia asiakkaita Amazon joka päivä tavoittaa. On tärkeää huomata, että koko Suomen markkina-alue on samaa kokoa kuin Hampurin kaupungin markkina-alue. Maailmalla on yksinkertaisesti 1000 kertaa enemmän potentiaalisia asiakkaita kuin kotimaassa.

En tiedä mikä sinun tavoitteesi tällä hetkellä on, mutta uskallan väittää, että Amazonin kanssa voit helposti kymmenkertaistaa tavoitteesi. Aseta tavoitteesi rohkeasti korkealle, ja lähde pyrkimään sitä kohti Amazonin kanssa.

Gary Vaynerchuk oli oikeassa

Amerikkalainen yrittäjä ja ”guru” Gary Vaynerchuk totesi, että koskaan ihmiskunnan historiassa ei ole ollut niin helppoa aloittaa omaa bisnestä kuin tänä päivänä.

Gary on oikeassa. Mieti miten vaikeaa olisi ollut aloittaa myynti 20 eri maahan 20 vuotta sitten? Kuinka paljon se olisi vaatinut pääomaa? Miljoonia?

Tänä päivänä se onnistuu 24 tunnissa ”parin tonnin” pääomalla.

Kyllä. Meillä on kaikki työkalut, palvelut ja mahdollisuudet rakentaa esimerkiksi verkkokauppa, sekä asettaa sinne ensimmäiset tuotteet myyntiin. Kaikki tämä voi tapahtua muutamassa tunnissa. Sen jälkeen löydämme asiakkaat esimerkiksi Facebook-mainonnan avulla, eikä siihenkään mene kuin ”tunti-pari”. On siis täysin mahdollista polkaista käyntiin uusi verkkobisnes, ja tehdä ensimmäiset myynnit 24 tunnin kuluessa välittämättä siitä myymmekö kotimaassa vai ulkomailla.

KOSKAAN ihmiskunnan historiassa ei ole ollut niin helppoa lähteä tekemään omaa bisnestä kuin tänä päivänä.

Se on VALTAVA mahdollisuus, mutta silti niin moni kävelee onnensa ohi.

Aloittaaksesi oman bisneksen tänä päivänä sinä ET tarvitse

 • Paljoa rahaa
 • Liiketoimintasuunnitelmaa
 • Pankkilainaa
 • Sijoittajia
 • Starttirahaa
 • Kaiken maailman byrokratiaa

Tänä päivänä sinä voit nopeasti TESTATA tuote- ja bisnesideasi. Voit aloittaa yksin, testata ideoitasi, ja jos kaikki näyttää hyvältä, voit ottaa mukaan työntekijöitä tai partnereita, ja laajentaa toimintaa.

Tänä päivänä sinun EI tarvitse ottaa suuria riskejä, ja menettää yöuniasi.

Tänä päivänä sinä voit ALOITTAA kaiken palkkatyön ohessa, ja siirtyä täysipäiväiseksi yrittäjäksi jos bisnesideasi toimii hyvin.

Vaikka riskit tänä päivänä ovatkin 20 vuoden takaiseen maailmaan verrattuna paljon pienemmät, silti jostain syystä ihmisiltä puuttuu rohkeus lähteä kokeilemaan ja tavoittelemaan unelmiaan. Jos sinulla vähänkin on halua tehdä jotain erilaista, saavuttaa tavoitteesi, ja menestyä hienosti, ÄLÄ kävele tilaisuutesi ohi. Älä jätä KOKEILEMATTA siipiäsi.

Kuinka varmistat, että sinä ET menesty?

Mieti millaisia ajatuksia kaikki edellä lukemasi sinussa herättää?

Kirjoita paperille kaikki ne fiilikset mitä edellä lukemasi sinussa herättää?

Koetko voimakasta innostusta, inspiraatiota ja mahdollisuuden fiilistä?

Ajatteletko, että ”Vau! Huikeita kavereita. Minä haluan onnistua samalla tavalla!”

Koetko olevasi aidosti iloinen Tonin ja Vikin menestyksestä?

Vai koetko jotain ihan muuta?

Koetko ärtymystä, kiukkua, kateutta ja ärsytystä?

Koetko, että ”on väärin, kun toiset menestyvät, mutta sinä et?”

Koetko että Toni ja Vik eivät ole ansainneet menestystään?

Kirjoita edellä kuvatut paperille. Ihan oikeasti!

Tällä harjoituksella on tärkeä merkitys. Tämä harjoitus auttaa sinua näkemään, että oletko pohjimmiltasi positiivinen, optimistinen ja muiden menestyksestä inspiroituva, vai oletko kenties negatiivinen, pessimistinen ja muiden menestyksestä demotivoituva.

Jos huomaat kuuluvasi ensimmäiseen joukkoon, eli olet positiivisesti suhtautuva, on sinulle paremmat mahdollisuudet menestyä myös itse.

Jos taasen huomaat kuuluvasi jälkimmäiseen joukkoon, eli olet negatiivisesti suhtautuva, on sinun syytä kehittää itseäsi jos haluat menestyä.

On ikävä tosiasia, että negatiivisesti ajattelevat ihmiset eivät tyypillisesti onnistu. Yrittäjänä menestyminen vaatii innostusta, inspiraatiota, motivaatiota, voimakasta tahtoa, positiivista asennetta, uskoa tulevaan, uskoa itseen, optimistista ajattelua, päättäväisyyttä ja voittamisen tahtoa.

Yrittäjänä menestyminen on vaikeaa, jos olet ikään kuin vastakohta edellä kuvatulle.

Kaikki menestyvät yrittäjät ovat myös vahvasti verkostoituneita. Menestyvillä yrittäjillä on takanaan massiivinen verkosto samanlaisia ihmisiä. He kaikki ovat tyypillisesti positiivisia, optimistisia, innostuvia, jne. Kukaan heistä ei halua seuraansa ihmisiä jotka ovat negatiivisia, pessimistisiä, kateellisia, depressiivisiä, jne.

Marko ja Tomi Kokko Tallinnassa 2017. Verkostoituminen on yksi tärkeä askel menestykseen.

Varmin tapa estää oma menestyksesi on suhtautua kaikkeen negatiivisesti, pessimistisesti ja kateellisesti. Jos sinulla on vaikeuksia hyväksyä muiden menestystä, ja jos koet sen epäoikeudenmukaisena, ärsyttävänä, masentavana, jne., on sinun aika alkaa työstää omaa asennettasi. Sinun TÄYTYY tehdä itsestäsi positiivinen.

Kukaan meistä ei ole täydellinen. Minä itse olen aiemmin ollut varsin pessimistinen ja negatiivinen, mutta olen ”koulinut” itsestäni positiivisen, innostuvan, muiden menestyksestä inspiroituvan ja voimakkaasti eteenpäin pyrkivän. En todellakaan ole mikään ”mallioppilas” vielä, eli minulla on vielä itselläkin paljon työstämistä omien negatiivisten ajatusteni kanssa, mutta itsensä kehittäminen lähtee siitä että tunnistaa ongelmansa ja kehitystarpeensa.

Jokaisella meistä on hyvät ja huonot puolemme, eikä kukaan meistä ole täydellinen. Jokaisella meistä on parantamisen varaa. Listaa paperille omat kehityskohteesi, ja lähde työstämään itsestäsi sellainen persoona mitä menesty vaatii.

En välttämättä tunne sinua nyt, mutta olisi hienoa tavata joskus, ja kuulla kuinka olet onnistunut isosti. Olisi huikean hienoa kätellä, ja kuulla kuinka olet menestynyt hienosti. Olisi myös hienoa tavata ja kuulla että teet lujasti töitä oman menestyksesi eteen, vaikka et vielä olisikaan saavuttanut suurempia merkkipaaluja. Toivon että saavutat tavoitteesi, ja koet onnistuneesi elämässä. Se on tavoittelemisen arvoinen asia.

Miten pääset alkuun?

Paras tapa aloittaa myynti verkossa on opiskelu. Aloita ihan perehtymällä asiaan. Kuten Toni yllä olevassa tarinassa totesi, menestys lähtee oppimisesta. Uusien tavoitteiden saavuttaminen vaatii uusien taitojen oppimista.

Minulla on sinulle hyviä uutisia.

Järjestän täysin MAKSUTTOMAN KOULUTUKSEN netissä Amazon-myynnistä. Tässä koulutuksessa opit miten SINÄ voit lähteä rakentamaan omaa Amazon-myyntiäsi täysin nollasta, aivan kuten Toni ja Viktor. Varaa paikkasi klikkaamalla alla olevaa nappia (huomaa, että paikkoja on rajoitetusti, joten varaa omasi pian).

VARAA PAIKKASI KOULUTUKSEEN

TÄRKEÄÄ! Tämä koulutus nauhoitetaan. Jos et jostain syystä pääse LIVE-lähetykseen, varaa silti paikkasi, sillä tulet saamaan linkin nauhoitteeseen. Ainoastaan koulutukseen rekisteröityneet voivat saada linkin nauhoitukseen.

Tässä maksuttomassa valmennuksessa opit mitä Toni ja Vik täsmälleen ottaen tekivät rakentaessaan miljoonien eurojen yhtiön täysin nollasta kolmessa vuodessa ilman aiempaa kokemusta.

Tämä on AINUTLAATUINEN tilaisuus oppia merkittävästä mahdollisuudesta minkä Amazon kaikille meille tarjoaa.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä miten kaksi täysin tavallista kaveria rakentavat itselleen huikean hienoa tulevaisuutta.

ÄLÄ missaa tätä koulutusta! Jos et pääse mukaan LIVE-lähetykseen, varaa paikkasi koulutukseen siitä huolimatta, sillä koko koulutus nauhoitetaan, ja linkki nauhoitukseen lähetetään sähköpostitse kaikille niille jotka ovat varanneet paikkansa koulutukseen. Jos et siis varaa paikkaasi koulutukseen, et voi saada edes nauhoitusta.

Klikkaa siis tästä linkistä (https://goo.gl/ZYCJhS), ja varaa paikkasi nyt saman tien. Paikat täyttyvät nopeasti.

Kommentit

kommenttia

About the Author

Marko Pyhäjärvi on Internet-markkinoinnin asiantuntija, konsultti ja valmentaja. Markon vahvuus on Facebook-mainonnassa ja sähköpostimarkkinoinnissa joita hän on tehnyt vuodesta 2007. Markon lähestymistapa mainontaan on analyyttinen ja ROI-hakuinen, sillä vain tuloksella on merkitystä. Marko opettaa strategiaansa suositussa Kickass-seminaarissa.

 • Veikko Koljonen sanoo:

  Moikka Marko,

  Annoin juuri yhteystietosi Ari Kormille Azerbaidzanin Bakuun. Olen seurannut webinaarejasi ja mielestäni Teillä voisi olla mahdollisuus tehdä yhdessä huikeat rahat Azerbaizanin, Turkmestanian, Irakin yms. lähialueiden alueella. Amazon verkkokauppakurssit, vastaavat kun Sinä vedät, maksavat mielestäni Tsekeissä sellaiset 3000 dollaria.

  Ari ottaa Sinuun lähiaikoina yhteydessä. Arin tavoittaa Skypellä helpoiten arikormi osoitteesta. KÄyttää nimeä TheFlyingFinn. :)))

  Palataan!

  Osallistun tänään webinaariisi.

  t:
  Veikko Koljonen
  Hämeenlinna
  Yrittäjä, Business -valmentaja, kouluttaja :))

 • >

  MAKSUTON KOULUTUS: 
  Miten aloitat Amazon-myynnin ilman aiempaa kokemusta?

  x