Kuinka menestyä elämässä lähtökohdista huolimatta?

Kuinka menestyä elämässä, ja nauttia jokaisesta päivästä, vaikka lähtökohdat olisivat heikot? 🤔

Kuinka menestyä elämässä, ja elää aivan huikean hienoa elämää pävästä toiseen?

Voiko tällaisesta synkkyydestä oikeasti vielä parempaan päästä?

Voiko joskus pysähtyä toteamanaa, että ”ristus tää mun elämä on niin hienoa että jokaisen pitäisi saada kokea tämä!!”

Kysyin itseltäni nämä samat kysymykset jouluna 2014 jolloin elmäni oli melkoisessa vastamäessä.

Olin alkoholisoitunut. Olin masentunut. Olin menettänyt merkittävän osan rahoistani. Parisuhteeni oli viileämpi kuin koskaan.

Koin olevani surkea ja epäonnistunut.

Niinpä iltaisin lasten nukahdettua istuin sohvankulmaan viskipullo kädessä. Tuijotin seinää, ja join päätäni sekaisin.

Viikonlopun ”nollaus” ei riittänyt, vaan join lähes päivittäin. Kukaan ei estänyt, sillä minulla ei ole pomoa vaatimassa töihin klo 8 aamulla. Yrittäjän vapaus antaa mahdollisuuden myös dokata milloin vain.

En halunnut sitä elämää. Olin nähnyt isäni surkean kohtalon alkoholin kanssa, ja tiedostin että en missään nimessä halua samaa. Olin vain niin lopussa että oli vaikeaa löytää motivaatiota ja halua tehdä muutos. Lisäksi en oikein edes tiennyt mistä aloittaa.

Luulin että ongelmani oli heikot bisnesideat. Yritin kaikkea. Uusia bisnesideoita. Uusia tuoteideoita. Uusia kumppaneita. Mikään ei tuntunut tuottavan tulosta.

Todellinen ongelmani oli kuitenkin alkoholismista ja masennuksesta johtuva fokuksen puute, ja jatkuva ideasta toiseen pomppiminen.

Suureksi onnekseni elämääni tuli ”pelastuksen enkeli”, sillä vaimoni totesti että ”nyt lähdet hoitoon, tai pakkaat kamasi lopullisesti”.

Lähdin hoitoon. Oli aika jättää alkoholi. Oli aika tehdä yksinkertainen päätös joka lopulta johti merkittävään muutokseen elämässäni.

Alkoholi jäi lopullisesti. Pääätin että en enää koskaan elämässäni ota pisaraakaan, ja se päätös on pitänyt jo 3 vuotta. Ei kuitenkaan siitä sen enempää, sillä olen kertonut kyseisen tarinan jo aiemmin (tsekkaa postaus yllä olevan linkin kautta).

Alkoholin jättäminen ei riittänyt, sillä piti tehdä myös monia muita muutoksia. Halusin palavasti menestyä. Oli aika palata lähtöpisteeseen. Oli aika listata paperille nykyhetki, tulevaisuuden tavoitteeni, sekä sen hetken resurssini.

Investoin valmennukseen, ja hankin itselleni mentorin. Aloin fokusoitua. Tein todella lujasti töitä.

Alkoholin jäätyä pois aloin nähdä maailman aivan uudessa valossa. Aloin nähdä miten maailmassa on miljoonia vaihtoehtoja, ja tuhansia aivan loistavia ihmisiä joiden kanssa voin päästä pitkälle. Inspiraationi ja motivaationi kohosivat huimaa vauhtia, ja niin myös tekemäni työn tulokset.

Vajaa vuosi myöhemmin huomasin ottaneeni merkittäviä askeleita eteenpäin.

Elämäni muuttui radikaalisti. Liiketoiminta alkoi sujua, uusia mahdollisuuksia avautui joka puolella, aloin saavuttaa tavoitteitani, parisuhde parani merkittävästi.

Olin saanut otteeni takaisin elämään. Olin ottanut 100%:n vastuun omasta itsestäni, ja olin palauttanut kontrollin omaan elämääni. Kaikki tuntui pitkästä aikaa hienolta ja onnelliselta.

Parasta EI ollut huomata liiketoiminnan kasvavan, ja omien tavoitteiden ja toiveiden toteutuvan, vaan parasta oli nähdä vaimon ja lasten ilon ja onnellisuuden kasvavan potenssissa. Parasta oli nähdä kun itselle tärkeimmät kokevat elämän upeana matkana yhdessä minun kanssa.

En missään nimessä halua sanoa että olen jollain tavalla ”täydellinen”. Päinvastoin. Minulla on vielä paljon kehittymisen varaa, mutta muutos aikaisempaan tilanteeseen on ollut merkittävä. Suurin kiitos siitä kuuluu vaimolleni jota ilman muutos tuskin koskaan olisi päässyt käyntiin.

Mitä tarkalleen ottaen sitten tein? Mitä sellaista tein josta voisi olla hyötyä sinulle tai jolllekin toiselle?

Kasasin kaiken kokemani yhteen, ja kutsun sitä nimellä ”7 askelta menestykseen”. Käyn nämä kaikki läpi täysin maksuttomassa koulutuksessa ensi TORSTAINA klo 13-14.
 
Varaa oma paikkasi tästä –> http://bit.ly/2BWiOaI
 
Tässä webinaarissa opit mm. seuraavat asiat:
 
➡ Menestyksesi riippuu ASENTEESTASI
 
Väärä asenne, ja menestys jää saavuttamatta. Oikea asenne, ja menestys on taattu. Millainen sinun asenne sitten tulee olla? Tässä webinaarissa käyn esimerkinomaisesti läpi millainen on menestyjän asenne, ja miten nopeasti kehität itsellesi oikean asenteen.
 
➡ Menestyvän liiketoimen ”PERUSPALIKAT” ovat useimmilla hukassa
 
Mitä yhteistä menestyvillä yrityksillä ja yrittäjillä on? Heillä kaikilla on tietyt ”peruspalikat” kohdallaan. Mitä nämä peruspalikat ovat, sen opit tässä webinaarissa. On tärkeää että nämä palikat ovat paikallaan heti alusta alkaen, sillä muuten liiketoimesi kasvu voi tyrehtyä heti alkumetreillä.
 
➡ PELOT estävät sinua menestymästä
 
Me kaikki pelkäämme jotain, ja liiketoiminnassa pelot jarruttavat, ja jopa estävät menestyksen. Mitä epäonnistuvat ihmiset tyypillisesti pelkäävät, ja miten pääset eroon näistä peloista? Tässä webinaarissa opit keinot tunnistaa, hallita ja kääntää pelkosi kasvun mahdollistavaksi välineeksi.
 
➡ Ylivoimaisesti tärkein persoonan ulkopuolella oleva SYY miksi suurin osa pienyrittäjistä epäonnistuu
 
Tämän tekijän vuoksi suurin osa pienyrittäjistä epäonnistuu. Tämä voi estää myös sinua onnistumasta. On tärkeää tiedostaa tärkein kasvua ja menestystä jarruttava tekijä, ja kuinka päästä siitä eroon nopeasti.
 
➡ MYYNTI on avain kaikkeen kasvuun ja menestykseen
 
Myynti on kaiken liiketoiminnan ”Graalin malja”, mutta miten opit ja kehityt myymään enemmän? Miten pääset eroon myynnin peloista, ja kuinka opt myymään tuplaten, triplaten ja jopa 10 kertaa enemmän kuin nyt? Tässä webinaarissa käyn läpi mitä sinun tulee tehdä myyntisi suhteen nyt heti.
 
➡ 6 tärkeintä KYSYMYSTÄ sinulle juuri nyt
 
Tässä webinaarissa kysyn sinulta 6 erittäin tärkeää kysymystä. Vastaamalla näihin kysymyksiin (omassa mielessäsi) alat nähdä mihin sinun tulisi fokusoitua, ja mitä sinun EI pitäisi tehdä. Tämä auttaa sinua ottamaan tärkeitä askeleita eteenpäin kohti menestystä.
 
➡ NOPEIN reitti 100 000 € / vuosi ansioihin
 
Ei ole mikään ”ameriikan temppu” tehdä 100 000 € joka vuosi, mutta silti suurin osa pienyrittäjistä ei siinä onnistu. Tässä webinaarissa käyn läpi reitin jota kulkemalla onnistut VARMASTI tekemään 100 000 € / vuosi, ja enemmänkin!
 
Tämä on siis täysin maksuton koulutus netissä, ja pidän sen ensi TORSTAINA klo 13-14.
 
Varaa oma paikkasi tästä –> http://bit.ly/2BWiOaI
 
P.S. Edellinen vastaava koulutus tuotti valtavan määrän positiivista palautetta. Osallistujat tykkäsivät tosi kovasti siitä mitä webinaarissa puhuin. Älä jätä tätä webinaaria väliin. Se voi olla oman menestyksesi alku.
 
Tervetuloa mukaan!
 
T. Marko

Kommentit

kommenttia

About the Author

Marko Pyhäjärvi on Internet-markkinoinnin asiantuntija, konsultti ja valmentaja. Markon vahvuus on Facebook-mainonnassa ja sähköpostimarkkinoinnissa joita hän on tehnyt vuodesta 2007. Markon lähestymistapa mainontaan on analyyttinen ja ROI-hakuinen, sillä vain tuloksella on merkitystä. Marko opettaa strategiaansa suositussa Kickass-seminaarissa.

 • Rainer Kukko sanoo:

  Hieno tarina ja hienoja oivalluksia,joista moni varmaan saa voimaa ja inspiraatiota. Työelämässä on nykyään niin paljon pahoinvointia. En usko, että Suomi on mikään inspiraation luvattu maa. Negatiivista energiaa liian paljon. Varmaan olet huomannut sen kun asut ulkomailla. Kaikkea menestystä !

 • Marko Pyhäjärvi sanoo:

  Ihan totta Rainer, paljon löytyy negatiivista ajattelua ja asennetta. ”Matkailu avartaa”, eli tekee hyvää tehdä töitä myös muissa kulttuureissa. Olen asunut Sveitsissä, Ranskassa, Portugalissa, Virossa ja Englannissa, ja valitettavasti monesti Suomi on asenteeltaan negatiivisempi kuin monet muut kulttuurit. Onhan toki näissä muissakin maissa omat haasteensa ja vaikeutensa, mutta esim. Lontoossa on aistittavissa positiivisempi ja optimistisempi ote liiketoimintaan ja elämään. Toki pitää huomioida että näen itse vain pintaraapaisun koska en voi kommunikoida kaikkien 8 miljoonan asukkaan kanssa 🙂

 • >

  Menestyjäksi opitaan - ei synnytä!
  Lataa ILMAINEN raportti 12 gurusta (esim. Tony Robbins), ja opi se yksi kaikkia menestyjiä yhdistävä tekijä (jolla on loputtoman suuri vaikutus tulevaisuuteesi).

  x