20,000 € päivässä ja kasvu jatkuu vahvana

Juttelin viikonloppuna kavereideni kanssa chatissa. He ovat rakentaneet myyntiään todella nopeaa, ja muutama kuukausi sitten he aloittivat myynnin Eurooppaan. Vain muutaman viikon kuluessa he ovat päässeet jopa 20,000 € päivämyynteihin. Tämä EI sisällä heidän Yhdysvaltojen myyntiä joka on edelleen heidän ykkösnyrkkinsä. Näyttää siltä että kaverit saavuttavat tänä vuonna 10 miljoonan liikevaihdon. He aloittivat kaiken nollasta 2 vuotta sitten.

Oma myyntini hieman kalpenee kavereiden rinnalla, mutta perässä tullaan apinan raivolla. Kuvassa näkyy Ruotsin kauppani myynti jonka paras päivä oli lauantaina noin 1,500 € myynnillä. Samaan aikaan Suomen kauppani myi noin 1,000 €:lla, joten päivämyyntini liikkuu nyt vajaan 3,000 € tasolla.

Minulla on työn alla uusi saksankielinen kauppa, ja odotan siltä rajuja tuloksia. Toivotaan parasta. Saan kaupan avattua arviolta keskiviikkoon mennessä, joten oikein hyvin olen mukana joulumyynnissä.

Miksi kerron tätä sinulle? Elvistelyä?

No ei todellakaan. Olen innoissani omista tuloksistani, mutta aivan täpinöissä kavereideni tuloksista. Heidän raju kasvunsa inspiroi minua, ja saa minut tekemään kovempaa töitä. Olen kilpailuhaluinen, ja roikun mukana kunnes pääsen ohi aivan samalla tavalla kuin juoksukilpailuissa.

Kerron tätä koska haluan inspiroida ja innostaa sinua. Tiedän että lukijoideni joukossa on paljon kovia miehiä ja naisia jotka pystyvät vaikka mihin kunhan vain saavat inspiraation kipinän syttymään. Jos positiiviset tulokset inspiroivat ja innostavat minua, ja saavat minut tekemään kahta kovempaa töitä, uskon että se aiheuttaa saman reaktion monien lukijoideni kohdalla.

Tiedän myös että toisten menestys voi aiheuttaa joidenkin kohdalla myös eräänlaista ”masentumista”. Monesta voi tuntua epätoivoiselta ja pahalta kun muut menestyvät mutta itse ei.

Ymmärrän hyvin, sillä olen joskus itsekin kokenut samaa fiilistä. Negatiivinen ajattelu ei kuitenkaan koskaan johda mihinkään hyvään. Negatiivinen ajattelu lamaannuttaa ja estää meitä saavuttamasta tavoitteitamme. Siitä pitää päästä eroon.

Järjestän nyt tulevana tiistaina ja torstaina klo 12-13:30 täysin maksuttoman koulutuksen jossa puhallan kaiken negatiivisen pois sinusta. Käyn läpi asioita jotka inspiroivat, innostavat ja motivoivat sinua. Käyn läpi asioita jotka saavat sinussa kipinän syttymään, ja panevat alulle muutoksen joka toivottavasti vauhdittaa etenemistäsi.

Järjestän siis maksuttoman koulutuksen jossa käyn CASE-esimerkkien lisäksi läpi 4 askeleen strategiani joka on tuottanut loistavia tuloksia sekä minulle että asiakkaillani. Käytännössä kerron koulutuksessa että mitä sinun tulee tehdä jotta voit joko

  • Rakentaa täysin uuden liiketoiminnan nollasta, ja päästä kasvun tielle, tai
  • Kasvattaa nykyisen liiketoimesi myyntiä, ja siten nousta seuraavalle tasolle

4 askeleen strategiani on jo vuosien ajan tuottanut hyviä tuloksia asiakkaideni kanssa. Se on ”perusmalli” joka toimii kuin kone. Klikkaa tästä, ja varaa paikkasi koulutukseen. Se ei maksa mitään, mutta antaa sitäkin enemmän. –> http://tinyurl.com/4askelta

Tervetuloa!

T. Marko

Kommentit

kommenttia

About the Author

Marko Pyhäjärvi on Internet-markkinoinnin asiantuntija, konsultti ja valmentaja. Markon vahvuus on Facebook-mainonnassa ja sähköpostimarkkinoinnissa joita hän on tehnyt vuodesta 2007. Markon lähestymistapa mainontaan on analyyttinen ja ROI-hakuinen, sillä vain tuloksella on merkitystä. Marko opettaa strategiaansa suositussa Kickass-seminaarissa.

>

Menestyjäksi opitaan - ei synnytä!
Lataa ILMAINEN raportti 12 gurusta (esim. Tony Robbins), ja opi se yksi kaikkia menestyjiä yhdistävä tekijä (jolla on loputtoman suuri vaikutus tulevaisuuteesi).

x